Csányi Sándor kicsinálja a mohácsi húsipart?

A legjobb mai vidéki sztori egyértelműen az, hogy néhol színes nyelvezetű, sodró lendületű nyílt levélben vonta kérdőre Mohács polgármesterét egy helyi húsipari cég vezetője, amiért Szekó József titokban letárgyalta, majd gyorsan elfogadtatta a testülettel, hogy az OTP-t vezető ismert hús- és mindenipari oligarcha gigantikus vágóhidat építhessen a városban a Picknek. 

A nap idézete: "Talán ő lesz az, aki a tengerentúl elindít egy folyamatot, a farokkal kiállást." És ezt ráadásul Vörös Zsuzsa olimpiai bajnok öttusázó mondta Jimmyről, aki nem a szexpartnere, hanem a bobtail kutyája, akivel éppen Amerikában járt egy nagy versenyen. A farokkal kiállás nem öntudatosan vállalt péniszközpontúságot jelent sajnos, hanem azt, hogy Európában már tilos megcsonkítani a kiállítási kutyák farkát, míg Amerikában ez a divat.

Advertisement

Kemény, hogy minden nap több hír jelenik meg a vidéki sajtóban arról, hogy hány helyen nincs betöltve a háziorvosi státusz. Most éppen Bólyon és környékén lázadtak fel többen, hogy nem hajlandók tovább ügyelni óránkétn bruttó 1800, nettó 1500 forintért. 3000 alatt nem akarják vállalni, ami, arra gondolva, hogy én óránként 1000-et fizetek a baby sitternek.

A nap sportszempontból legreménytelibb híre, hogy a 13 éves Egri Krisztinát a kállósemjéni önkormnányzat támogatta abban, hogy kimehessen az amőbavilágbajnokságra. Amikor a padszomszédommal központi támogatás enélkül kezdtük meg a felkészülést, intőt kaptunk, nem pénzt.

Vélemény, hozzászólás?