Csillogó alsóneműben sztriptízel az Adj Gázt! főszervezője? (18+)

r43lxo-0 kbIYZO js_post-content”>

Illustration for article titled Csillogó alsóneműben sztriptízel az Adj Gázt! főszervezője? (18+)

Én egyszer azt az okosságot hallottam valahol, hogy ha nem akarod azt, hogy kellemetlen meztelen képek kerüljenek rólad ki az internetre, akkor ne hagyd, hogy ilyeneket készítsenek rólad. Jeszenszky Sándor, a Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesülete elnöke, és az "Adj Gázt!" főszervezője nem hallott erről az okosságról, tegnap este pedig ki is szivárgott egy sorozat az esetlen férfisztriptízéről. Már ha ő az, akit a képeken láthatunk, márpedig a magyar Anonymous szerint igen.

Advertisement

Illustration for article titled Csillogó alsóneműben sztriptízel az Adj Gázt! főszervezője? (18+)

Az ex-Jobbikos Jeszenszky első ránézésre egy leharcolt swingerklubban kezd egy csillogó topban és alsónadrágban vetkőzni, aztán pár képen belül lekerül mindegyik róla, és a színpadra dőlve elkezdi markolászni a nemzeti férfiasságát. Ennyiből remélem kiderül, hogy a fotók nem nagyon alkalmasak munkahelyi megtekintésre, kivéve, ha a munkahelyed mondjuk a Luxx Videó. A képeken nincsen semmilyen vízjel, a készítés időpontját törölték az adataikból.

Advertisement

Jeszenszky egészen áprilisig a Jobbik tagja volt. Az "Adj Gázt" nevű motoros rendezvény betiltása és a köré kialakult hacaccáré miatt mondott le.

Advertisement

A képeket az Anonymous Operation Hungary szivárogtatta ki tegnap este. Itt tekinthető meg a többi kép (figyelem, sokkoló pénisz!), az Anonymous bevezető szövege pedig ez volt a galériához:

Spicy DOX by Anonymous #OpHunAnon #OpBlitzKrieg:

Jeszenszky Sándor (ex-Jobbik: Jobbik XI. kerületi alapszervezetének elnöke, a Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesülete elnöke, az "Adj Gázt!" elnevezésű, betiltott náci rendezvény főszervezője, az első magyar swinger-klub szervezője)

Enjoy the Pix & FUCK THE NAZI BASTARD!

Anonymous vagyunk. Légiót alkotunk.

Nem felejtünk, nem bocsátunk. Számíts Ránk!

A 444.hu megkereste Jeszenszky-t, de "ő éppen tetőantennát szerelt", ezért nem tudott válaszolni a kérdésekre. Mi is megpróbáljuk elérni, amit jön hivatalos válasz tőle, azonnal posztoljuk. Mert ha a képek tényleg Jeszenszky-t ábrázolják, akkor egy dolog miatt vicces, ha viszont az ő nevében egy teljesen más férfi faszos képeit szivárogtatja az Anonymous, akkor meg egy másik dolog miatt.

Advertisement

update: Ha nem sült be teljesen a swingerdetektorom, akkor a kép ugyanabban a Club Hedonismban készült, ahol szilveszterkor Szecsődi Kari tartott műsort, és ahol a Cink történetének egyik feledhetetlen képe készült.

Vélemény, hozzászólás?