David Lynch készül valamire vagy csak a bolondját járatja velünk UPDATE!

Illustration for article titled David Lynch készül valamire vagy csak a bolondját járatja velünk UPDATE!

Az állig begombolt, láncdohányos, rendszeresen meditáló David Lynch a hétvégén töltötte fel ezt a videót. Nem, én sem tudom mi ez, de találgatni azért lehet.

Ha valamire tippelni kell, akkor ez a zizis videó a villámcsapott öltönyös emberrel a Ronnie Rocket nevű, nevetségesen hosszú ideje dédelgetett filmtervét jelentheti. A Ronnie Rocketet még a Radírfej után, 1977-ben kezdte el kidolgozni, de senki sem akart pénzt adni rá. A történet szerint egy törpéről szólt volna, akit rendszeres időközönként be kellett volna dugni a konnektorba, hogy feltöltődjön elektromossággal, párhuzamosan pedig ment volna egy sztori egy dimenzióugró detektívről, akit áramot szóró fura emberek üldöztek volna. Most egy mondat erejéig úgy tettem, mintha egy David Lynch-filmben a történet lenne a legfontosabb, úgyhogy kacsintsunk is össze.

Advertisement

A főszerepet az a Michael J. Anderson játszotta volna, aki a visszafele beszélő Máshonnan Jött Ember volt a Twin Peaksben.

Advertisement

A feltöltött videó a TBD716 nevet kapta, ebből persze mindenki arra spekulált, hogy július 16-án valami nagy bejelentés következik. A TBD gondolom itt azt jelentheti, hogy to be determined, vagyis hogy majd még kitalálják mi ez az egész. Lynchet ismerve lehet játékfilm (az Inland Empire óta csak rövidfilmeket rendezett), akár új tévésorozat (végülis az új Twin Peakstől sem zárkózott el) vagy egy kétperces videó arról, hogy belenyúl villával egy konnektorba.

Advertisement

Haha, egy kicsit lettem volna türelmesebb, akkor megtudhattam volna, hogy ez David Lynch új albumának, a The Big Dreamnek a beharangozó kampánya, ugyanis magyar idő szerint délután jelentette be, hogy készítette egy folytatást a Crazy Clown Time-nak. Részletek a Pitchforknál.

Illustration for article titled David Lynch készül valamire vagy csak a bolondját járatja velünk UPDATE!

Vélemény, hozzászólás?