Deutsch Tamás: Heil, Index!

Kedvenc Twitter-politológusunk, -médiaelemzőnk és klubelnökünk ismét jelentkezett, méghozzá még a műfaj szűkös kereteihez képest is igen tömör analízissel. Egykori zsindexesként büszke vagyok arra, hogy ezt megélhettem. Deutsch azért heilindexezik, mert Miklósi Gábor ma hajnalban megírta publiban, amit én is megírtam,

Illustration for article titled Deutsch Tamás: Heil, Index!

Kedvenc Twitter-politológusunk, -médiaelemzőnk és klubelnökünk ismét jelentkezett, méghozzá még a műfaj szűkös kereteihez képest is igen tömör analízissel. Egykori zsindexesként büszke vagyok arra, hogy ezt megélhettem. Deutsch azért heilindexezik, mert Miklósi Gábor ma hajnalban megírta publiban, amit én is megírtam, meg mindenki, aki fontosnak tartja a szólás- és véleményszabadságot.

Advertisement

Nevezetesen, hogy miért visszás, ha egy miniszterelnök kézivezérléssel demonstrációkat tiltat be, legyenek azok akkor visszataszító náci demonstrációk. Érdekes, hogy Deutsch politológus az Index Orbán-paranoiájából vezeti le azt, ami minden konzervatív, centrista és liberális számára említésre sem méltó evidencia. Nem baj, Deutsch klubelnök a hétvégén a Szombathely ellen javíthat, ha úgy elverjük őket a Hungária körúton, mint náci a lovát.

Vélemény, hozzászólás?