Dévényi Tibor szerint nagyjából 8-9 DJ van Magyarországon, az egyik ő

Illustration for article titled Dévényi Tibor szerint nagyjából 8-9 DJ van Magyarországon, az egyik ő

"Aki retro DJ-t akar rendelni az engem vagy még két másik embert hív, aki a fiatal generációra kíváncsi, az Sterbinszkyt, Bárányt vagy még 3-4 másik lemezlovast."mondta Dévényi Tibor a Heti Témának. Meg azt is, hogy "ha így megy tovább, hamarosan a 10 millió DJ országa leszünk".

Advertisement

Hirtelen nem jut eszembe olyan szakma, ahol a nagy öregek ne kezdenének fanyalogni egy idő után a fiatalokra, hogy azok mennyivel igénytelenebbek. Mondjuk Tibi bácsi kicsit sarkosan fogalmaz, hogy "ezek egyszerűen kontárok, nem lehet rájuk mást mondani, akik a könnyű meggazdagodás reményében DJ-ként dolgoznak, és ez nem tesz jót a szakma megítélésének"

És akkor abba most bele se menjünk, hogy szerinte nagyjából három tisztességes "retro DJ" van az országban, abba meg pláne ne, hogy 5-7 "fiatalabb", mint amilyen a 41 éves taknyos kölök Sterbinszky, vagy a kis Bárány Attila, akinek a maga 46 évével még szinte ott van a tojáshéj a fenekén.

Advertisement

Persze azért valahol megértem az öreget. Izé, nektek is feltűnt, mennyi baj van ezekkel az ifjú, hozzá nem értő bloggerekkel?

Fotó: kifraindafotó

Vélemény, hozzászólás?