Dübörög a cigányszex-lavina: Vágó Gábor tahózza és gyávázza Zagyva György Gyulát

Vágó Gábor (LMP) fejben összeomlott attól, hogy a szélsőjobbos képviselő váratlan fordulattal őt vádolta meg azzal, hogy szexista és rasszista megjegyzésekkel zaklatta a parlamenti folyosón Osztolykán Ágnes roma származású LMP-s képviselőtársát. A minden alap nélülinek tűnő vád annyira felzaklatta Vágót, hogy fantasztikus, klasszikus kocsmai szitkozódó stílusú nyílt levélben küldi el Zagyvát Etelközbe.

Így kezdődik: 

Zagyva György Gyula azok után, hogy tahó módon zaklattad Osztolykán Ágit, még rám akarod kenni a gyökérséged. A veled egyívású széljobbos arcokban nem a szellemi világtalanság és a nappali sötétség a legidegesítőbb, hanem a melldöngető keménykedés mögött meglévő sunyi gyávaság.

Advertisement

És innen még el is tud rugaszkodni, hogy egyre magasabb fordulatszámon túráztassa a motort a levél végéig. Ez már igen, ezért éri meg költségvetési támogatást nyújtani a pártoknak, hogy legyenek emberek, akiket azért fizetünk, hogy szórakoztassanak minket, egy köztévé költségvetésének a töredékéből! Ha eddig izgatottan vártam a sztori újabb fordukatait, akkor most nem is tudom, mit mondjak.

Vélemény, hozzászólás?