Durvul a kampány: Középsőujj-gate a Parlamentben, Kövér százharmincezerre bünteti Szanyit

A maximális büntetés kiszabását kérte ma Kövér László a hétfői felszólalása után a bal keze középső ujjával bemutató Szanyi Kapitányra. Ez 131 ezer 400 forint. Ahogy a helyzet kinéz, a rajongók ezt akár forintonként is összeraknák. A Kapitány hűséges serege nem tétlenkedik. Amellett, hogy szóban támogatják – "Tibor, most nem vagy egyedül! A "facebookos" barátaid mind melletted vannak Kapitányunk! Álljunk ki együtt Szanyi Tibor mellett!" – egy fotóval is visszavágnak. Íme, ezzel:

Advertisement

Illustration for article titled Durvul a kampány: Középsőujj-gate a Parlamentben, Kövér százharmincezerre bünteti Szanyit

A Kapitány azt mondja, hogy az őt zsidózó és alkoholistázó jobbikosoknak mutatott be. A jobbikosok maguk is így értelmezték a jelet, Kövér, illetve a Fidesz-frakció viszont úgy, hogy a kormánypártiak felé intett. Ezt azért is hihették, mert a jegyzőkönyből kiderült, hogy például Soltész Miklós KDNP-s államtitkár, piarista diáktársam is kiabálva követelt szondát az állandón piálással gyanúsított Kapitánynak.

Vélemény, hozzászólás?