Egy újabb Fidesz-kormány nem lehet annyira szar, mint a Feri volt?

Őrült erős ma a Kinján blogolók kontentje, itt van például új kedvencem, Hamozottnyul, akiből kitört a jajkiáltás. Elege van az „idiótákból”, „faszszopókból” és „populista pöcsökből”. A Fideszre szavazott, mert azt akarta, hogy a szocialisták eltakarodjanak. Most kétségbe van esve és az ismételgeti: „nem. akarok.

Őrült erős ma a Kinján blogolók kontentje, itt van például új kedvencem, Hamozottnyul, akiből kitört a jajkiáltás. Elege van az "idiótákból", "faszszopókból" és "populista pöcsökből". A Fideszre szavazott, mert azt akarta, hogy a szocialisták eltakarodjanak. Most kétségbe van esve és az ismételgeti: "nem. akarok. komcsikra. szavazni." Hát akkor mit tegyen? Olvasd el, és mondd meg neki!

Ízelítőnek itt a szövege eleje, ha felizgatott, itt elolvashatod az egészet és akkorákat kommentelhetsz, mint Cser-Palkovics András a peep showban..

Advertisement

Valahova meg kell írni. Az a bajom, hogy mindenki, aki a politikával foglalkozik, vagy idióta, vagy fasszopó, vagy csak egy populista pöcs. Igen, én vagyok az, aki (sok másik emberrel együtt) a Fideszre szavazott, hogy végre eltakarodjanak a szocialisták a gecibe, Puch és Kovács Lászlóstul, Lendvai Ildikóstul és Kiss Lászlóstul.

Poros, dohszagú, a hétköznapi élettel össze nem egyeztethető emberek, akiknek fogalma sincs nemcsak arról, hogy én, a nagyvárosi értelmiségi hogyan élek, hanem arról sem, hogy mi baja az egyszeri munkásnak, akiket elvileg képviselnek.Plusz eleve rosszul tűröm a nagyarányú állami újraelosztásban hívőket (itt esett ki az LMP, mert ugye azok is szocialisták). Erre jön ez a fostalicska bagázs és – láss csodát – ugyanezt folytatja, ilyen klasszikus népi-nemzeti köntösbe csomagolva, a kurva anyátok. Persze azt is megkapom, hogy mit vártam, de naívan tényleg azt gondoltam, hogy egy újabb Fidesz kormány _annyira_ nem lehet szar, mint Feri volt. Hát de, bazmeg, de.

Vélemény, hozzászólás?