Érpatak polgármesterénél nagyon, nagyon messze gurulhatott a gyógyszer

Illustration for article titled Érpatak polgármesterénél nagyon, nagyon messze gurulhatott a gyógyszer

Liberálisok, degenerált buzik, szabadkőműves ügynökhálózat. A Hír24 készített egy interjút Érpatak frissen buzizó és kőtörető polgármesterével, Orosz Mihállyal.

Advertisement

Most tényleg a naívitiás beszél belőlem, de el sem tudom képzelni azt az életet, amikor valaki liberálisoktól retteg, mindenért a liberálisokat okolja, mindent rájuk ken, mindent velük magyaráz. Én egy dologtól rettegek igazán, azok a nagy szőrös hernyók amiket lehet látni a természetfilmekben, én biztos elájulnék ha látnék egyet élőben, gondolom egy liberális Orosz Mihályból is hasonló reakciót váltana ki az élőhelyén. Csak az a különbség, hogy én mondjuk próbálok nem menni olyan helyre, ahol szőrös hernyók potyognak az égből, Orosz pedig egy elvileg köztiszteletben álló személy, aki aktív szereplője Magyarország társadalmának, és mint a társadalmakban általában, ilyen közegben bele lehet futni egy-két kóbor liberálisba az isten háta mögött is. Vagy pont ott.

Advertisement

A Hír24 interjúja azért sikerült annyira jól, mert olyan érzést kelt, mintha a felénél Orosz elővenné az alufóliát és elkezdene hajtogatni, az utolsó válaszoknál pedig konkrétan a fejére helyezné a sugárzásvédő sisakot. Kiragadott idézetek következnek:

Orosz Mihály a fizikai munkáról

Egyébként az is megdöbbentő nekem, hogy ha már egy kicsit nehezebb fizikai munkát, és nem a langyos tutyi-mutyi munkát végeztetnek egy agresszív személlyel, az már szélsőséges nácizmus, meg nem tudom, micsoda.

Advertisement

Orosz Mihály a közmunkának nevezett rabszolgamunka vádjáról

Jön a liberális ügynök, az pedig próbálja őket felszítani és uszítani arra, hogy ez micsoda kényszermunka, micsoda rabszolgamunka, hogy ezt a normális tevékenységet ne végezzék.

Advertisement

Orosz Mihály a nemzetközi ügynökhálózatról

Van egy felforgató szabadkőműves nemzetközi ügynökhálózat, és annak az aktivistái minden devianciát, minden olyan dolgot, ami egy nemzetet kártékonyan rombol, aláz, aláás, bénít, megoszt, egy aktivitással pártolják és pénzelik. Ilyen például a buzifelvonulás.

Advertisement

Orosz Mihály az iskolások előtti buzizásról

A Himnusz eléneklése végén az ajtóban volt két gyerek, akire rászólt az edző, mert beszélgettek.

Advertisement

Orosz Mihály arról, hogy liberális-e

Én nem vagyok liberális, ezeket a véleményegyenlőségeket nem vallom. Az értéksemlegességet nem vallom. És ebből fakadóan a buzikat ne melegeknek hívjuk, hanem mondjuk azt, hogy buzi vagy köcsög.

Advertisement

Orosz Mihály a melegekről

Én azt egy devianciának gondolom, egy degeneráltságnak. Azt gondolom, hogy ezt a degeneráltságot gyógyítani kell.

Advertisement

Orosz Mihály arról, hogy mi lesz, ha gyereke homoszexuális lesz

Nem fordulhat elő. Én '88-ban voltam katona Zalaegerszegen, ahol több ezer ember volt, és ez fel sem merült.

Advertisement

Orosz Mihály arról, hogy régen miért nem voltak buzik

…nem gerjesztették mesterségesen, felforgatással, nemzetközi ügynökhálózatokkal ezt.

Advertisement

Orosz Mihály arról, hogy miért rajzoltak sapkát a kőtörős videó egyik szereplőjére

Nem tudom, hogy odarajzolták, vagy sem, ezt nem én csinálom, rá van bízva szakemberekre. Mert meg kellett tanulnunk sajnos, mert önök, tehát a liberálisok megtanítják nekünk, hogy mindent dokumentálni kell, mert nagyon sokszor visszaéltek már velünk.

Advertisement

Remélem nem éltem vissza Orosz Mihállyal.

via Hír24

fotó: erpatak.hu

Vélemény, hozzászólás?