Érpatakon a közmunka = kőtörés, hagyománytisztelés = buzizás

Érpatak polgármestere visszahozza az igazi értékeket az országba, a kőtörést a büntetésvégrehajtásba, az önfeledt buzizást az általános iskolákba.

Advertisement

Nevetségesen keveset foglalkozunk itt Érpatak polgármesterével, Orosz Mihály Zoltánnal, aki városvezetést ősmagyar pszichotropikus érvelésekkel és alternatív videóművészettel dobja fel, itt például az első videóban arról beszél, hogy az érpataki rendszerben próbálnak utat mutatni az egész országnak azzal, hogy nem drága gépeket lízingelnek a bankoktól, hanem a közmunkára ítélteket töretik inkább a köveket, mint valami elbaszott Lucky Luke-képregényben.

A másik friss videóban a Magyar Vándor egyik szereplőjének öltözött polgármester a mocskos liberálisoktól óvja az általános iskolásokat, akiknél osztatlan sikert arat azzal, hogy büszkén kimondja egy iskolai rendezvényen a "buzifelvonulás" szót.

A VII. Kistérségi és Ifjúsági Sporttalálkozó videójába már bele se merek nézni, hátha az egyik versenyszám az volt, hogy Alföldi Róbert-bábut kellett fokosokkal időre pépesre verni.

Advertisement

via markoferko.tumblr.com és 444

Vélemény, hozzászólás?