Ez történt a világban amíg aludtál: Lance Armstrong kipakol

Illustration for article titled Ez történt a világban amíg aludtál: Lance Armstrong kipakol

– A pletykák szerint Lance Armstrong bevallotta Oprah Winfrey beszélgetős műsorában, hogy doppingolt. Egyrészt a műsort hétfő este vették fel Austinban, másrészt pedig Armstrong már tegnap elnézést kért a LiveStrong alapítvány stábjától. Oprah szerint a kész interjú 90 perces lesz, de az egész felvétel két és fél órán át tartott.

Advertisement

– Összesen 215 párt vagy mozgalom fog indulni a februári olasz választásokon, van itt Bunga Bunga Mozgalom, Átlagos Ember Front, Felezzék Meg A Politikusok Fizetését Csoport, Szent Római Birodalom, és persze a Demokrácia, Természet és Szeretet Staller Ilona vezetésével. A Reutersnek sajnos csak egy nagyon pici fotója van a logókról, pedig szívesen megnéznénk nagyban.

– Csődeljárás alá került az angol lemezbolt-hálózat, a HMV. A cég első boltja 1921-ben nyílt, de már évek óta pénzügyi gondokkal küzd, főleg az Amazon és az iTunes térnyerése mellett.

Advertisement

– New Englandi, majdnem brit tudósok rájöttek, hogy ha egy országban több tejet isznak, akkor több tudóst termelnek ki!

– A szabad fegyverhasználatért brusztoló amerikai fegyverszövetség, az NRA kiadott egy ingyen játékot iOS-re, amiben lődözni kell dolgokat. A játékot négy éves kortól lehet használni, ami elég álságos dolog egy olyan szervezettől, ami a videojátékokra keni a mostani amerikai lövöldözéseket, illetve folyamatosan azzal hozakodik elő, hogy ha még több embernek lenne automata gépfegyvere, akkor kevesebb ilyen tragédia történne.

– A Coca-Cola Company tegnap mutatott be egy reklámot, amiben felhívja mindenkinek a figyelmét arra, hogy a cég igenis tesz az elhízás ellen, bár az embernek is oda kell figyelnie arra, hogy mit eszik. Bravúros módon úgy szól a kövérség veszélyéről, hogy mindenféle és fajta ember van a videóban, csak túlsúlyos nincs.

Vélemény, hozzászólás?