Ez történt a világban éjjel: Kiszabadították a bálnákat!

Megmenekültek a Hudson-öböl jegében csapdába esett gyilkos bálnák!

Egy 16 éves diák késve jelent meg a kaliforniai középiskolában, majd elkezdett lövöldözni a sörétes puskájával. Egy diákot sebesített meg, aki életveszélyes állapotban fekszik a kórházban, a tanárnak sikerült lebeszélnie arról, hogy vérengzést rendezzen, írja a Telegraph. A helyi serrif később azt mondta, hogy a folyamatos szekálás miatt cselekedett így a diák és konkrét ötletei voltak arról, hogy kiket akart lelőni. Az iskolában egyébként dolgozik fegyveres rendőr, de a hóhelyzet miatt aznap nem ment dolgozni.

Advertisement

Illustration for article titled Ez történt a világban éjjel: Kiszabadították a bálnákat!

Kate Middleton 31. születésnapját Vilmos herceggel és a Cirque Du Soleil-jel töltötte, lásd kép és US Weekly.

Advertisement

Obama jövő heti beiktatási ceremóniájára a kongresszus hivatalai ingyen osztogatnak jegyet, a Time viszont azt írja, hogy rafkós üzérek 300, 400, sőt, a pódiumhoz közeli helyeken 7500 dollárért árulják őket. A dolog nem illegális, egyszerűen csak nem szép, sőt, feltehetőleg csalás is.

A Scotland Yard egyáltalán nem fogja elsumákolni a Jimmy Savile-ügyet, nemsokára közzé teszik a jelentést, amiben a már elhunyt angol tévés műsorvezető mocskos ügyeiről beszámolnak. Nyilvánosságra fogják hozni azt a 2009-es rendőrségi jelentést, ami nem engedte, hogy Savile-t megvádolják miután Surrey és Sussex hatóságai is vizsgálódtak utána.

Vélemény, hozzászólás?