Ez történt a világban miközben szétcsaptad magad: Lance Armstrong meghatódik saját magán

Illustration for article titled Ez történt a világban miközben szétcsaptad magad: Lance Armstrong meghatódik saját magán

– Dióhéjban a Lance Armstrong-interjú második fele: a volt felesége is tudta, hogy doppingol; szerinte megérdemli, hogy folytathassa a versenyt; szerinte beteg volt az az ember, aki 2005-ben azt állította, hogy doppingolt (saját magáról van szó); és egy picit bepárásodott a szeme is.

Advertisement

– Julia Timosenkóra lassan rá fognak ejteni egy tizenöt tonnás súlyt is, csak hogy eltüntessék a föld színéről, most az derült ki, hogy a jelenleg kórházban ápolt, de hét éves börtönbüntetését töltő ex-miniszterelnök 16 évvel ezelőtt megölette egy üzleti riválisát. A vád szerint egy másik volt miniszterelnökkel, Pavlo Lazarenkóval szövetkezett 1996-ban, hogy kinyírják Jevhen Scserban üzletembert. Ezzel már márciusban is megvádolták Timosenkót, de most már gyanúsított is lett.

– San Diego felett kizuhant egy vödör egy amerikai katonai repülőből, ez legyen a legnagyobb baj!

Advertisement

– A BBC azt tervezte, hogy az épületének egyik szárnyát John Peel után fogja elnevezni, de visszakoznak , mert nyilvánosságra került, hogy 30 éves korában Peel rendszeresen kufircolt egy 15 éves lánnyal, akit teherbe is ejtett. De a ma 59 éves hölgy nem szeretné, ha emiatt táncolna vissza a médiatársaság, szerinte csak közösen kihasználták egymást, és a DJ egyáltalán nem volt olyan, mint Jimmy Savile. Egyébként az sem biztos, hogy Peel az apa, mert a lány akkor még két másik férfival is járt.

Vélemény, hozzászólás?