Ezt a rémhírt terjesztik az OTP-ről

Már több példányban szembe jött velem ez a pompás, géppel lefordított nigériai levélre emlékeztető rémhír. Arról szól, hogy az OTP titokban rég csődbe ment, nincs fedezet, mindenki vegye ki a pénzét.

Az mondjuk vicces, hogy nem sokban különbözik bármelyik Matolcsy által kinevezett szakértő, mondjuk a kiváló Doubravszky György szövegeitől, amikor komolyan beszélnek.

Egy jogász ismerős beszélt az OTP ről…

Az OTP – ről sokan nem tudják (titkolt információ a mai napig) hogy 2007 ben nyereségvágyból amerikai tőzsdéről vásárolt egy szép kis részvénycsomagot. Az OTP jogásza elmesélte egy volt egyetemi szintén jogász barátjának ezt, és így kikerült az információ, de titkolni kell, kaptam mellé az instrukciót amikor ezt elmondták. Szóval nem beszéltem erről senkinek eddig, de már nincs értelme titkolni. A részvénycsomag boncolgatása egy zsákbamacska volt és hosszú időt igényelt az átolvasása és felfogása is. Az eredmény megdöbbentő volt és SOKKOLÓ! A teljes részvénycsomag amit vásároltak FEDEZETLEN ingatlanpiaci származtatott DERIVATÍVA volt, amit SOHA nem lehet behajtani senkin. Az OTP akkor csődbe ment! De érkezett a felmentő sereg a kartelltársak közül… szóval valaki, valamelyik bank puszta jó szándékból kisegítette az OTP bankot és a magyarországi ingatlanai ellenértéke fedezetére kapott pénzt működni. (az összes magyarországi ingatlanuk valamelyik svájci banké) Az OTP nem tud helytállni és képtelen visszafizetni a hitelkárosultaknak a pénzét! Nincs semmi fedezete az OTP banknak!

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?