Filmet forgattak Orbán megalomán önemlékművében

Illustration for article titled Filmet forgattak Orbán megalomán önemlékművében

Orbán = Stadler József. Jól állnak a felcsúti Orbán-stadionnal, a Hír24 stábja odabent forgatott, bár előtte a teljesen jogtalanul megakadályozták őket abban, hogy közterületről is felvételeket csináljanak.

Advertisement

Nem kukoricáznak azzal, aki a Mindenórás Tábornokkal hazai pályáján próbál emberkedni. Még Szöllősi György, a Puskás Akadémia sajtófőnöke is elismerte a felvételen, hogy amíg ő nem érkezett meg a helyszínre, az Akadémia emberei törvénytelenül tiltották meg a filmezést.

A falu lakosságának kétszeresét befogadni képes ministadion utánpótláslétesítményként jelentős részben TAO-befizetésekből, vagyis közpénzből, adóból épült. Mivel az mindenki számára világos, hogy egy utánpótlásfocistának sok mindenre szüksége van, de makoveczi ihletettségű 4 milliárd forintba kerülő beton-fa-fantáziaerdő alatti játékra semmiképpen sem, az épület minden túlzás nélkül Orbán Viktor személyes emlékművének nevezhető. Ha ugyanis a fociutánpótlás ügye lett volna a legfontosabb, nyilván edzőpályákat építettek volna. Az MLSZ a mostani pályépítési programjában átlagosan 145 millióból hoz ki egy komplett műfüves edzőpályáát, amiből így 27,5 darabot lehetett volna megcsinálni a felesleges stadion árából. 27,5 lapos pályát viszont nem látna jól a Tábornok a kertjéből, a 13 lépésnyire magasodó stadiont viszont annál inkább.

Advertisement

De ne legyünk igazságtalanok. Orbán Viktor ugyan tényleg elstadlerjózsefizálódott, de emlékezzünk vissza, mi volt a reakció arra, amikor a vicces adócsaló exjuhász értelmetlenül nagy stadiont épített a puszta közepén, a falujában. Tök jó fej, kicsit kattant, de nagyon vicces fickónak tartotta szinte mindenki, a magyar sajtót is beleértve. Szegény Orbán megcsinálja ugyanazt, erre csak a köpködés megy. Az mondjuk igaz, hogy Stadler József nem volt Magyarország miniszterelnöke.

Vélemény, hozzászólás?