FRISSÍTVE! Itt nézheted meg a YouTube-ról törölt videót a táncoló Orbán-lányokkal

Minden botrányvideó akkor fut be igazán, amikor törlik valamelyik szolgáltatóról. Ez történt most az Orbán-lányos klippel is, amit a 444-esek készítettek, és valószínűleg sokan csak az eltávolítás után értesültek a létezéséről. Akinek most gondot okozna elszaladni egy fülesért, vagy lassú a nete, az ne fáradjon vele, hogy megnézi, tényleg nincs semmi látnivaló rajta.

Advertisement

Ugyanilyen partyképekkel, videókkal van tele a net és egy rakás zenei tévé, ilyen módon valószínűleg a fél YouTube-ot le lehetne törölni, ezzel egyidőben alighanem épp ilyen felvételek miriádjai készültek a BalatonSoundon.

Mindenesetre rossz lehet úgy bulizni, hogy ha észreveszed, hogy vesz valaki, akkor nem belemsolyogsz vagy egy hülye fejet vágsz a kamerába, esetleg átkarolod a pasid és pózolsz, hanem kénytelen vagy a tenyereddel eltakarni azt.

Advertisement

Egyébként meg simán el tudom képzelni, hogy csak valami túlbuzgó rajongó nyavalygott a Google-nél, akik pedig jobb a békesség alapon inkább öncenzúráztak.

FRISSÍTVE: Mint Hammer jelezte, viszakerült a videó a YT-ra. Most már tényleg nincs itt semmi látnivaló, tessék kérem oszolni.

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?