Giorgio Moroder mesél magáról és az új Daft Punk albumról

Illustration for article titled Giorgio Moroder mesél magáról és az új Daft Punk albumról

Ezt végig sem nézem, mert annyira menő, hogy mindenkinek látnia kell. Májusban érkezik a Daft Punk új albuma, amiből eddig csak pici részleteket lehetett hallani, és azt is csak sejteni lehet, hogy hány darab és milyen hosszú számból fog állni. Erre ma a honlapjukon megjelent egy videó, amin az elektronikus zene bajuszkirálya, minden nyolcvanas évekbeli kokainparti aláfestőzenéjét szolgáltató Giorgio Moroder beszél a saját karrierjéről és arról, hogy mit várhatunk az új Daft Punktól.

Természetesen a legnagyobb sokk az, hogy Moroder már nem úgy néz ki, mint aki egy kokós yachtról szállt le éppen, hanem inkább hasonlít egy dél-német pékre, aki szeretne csendben megöregedni.

Advertisement

Már korábban is volt arról pletyka, hogyan is fog Moroder szerepelni az albumon, a videóból viszont már tuti lett. Egy dalban majd a saját karrierjéről mond el egy monológot, különböző technikájú mikrofonokba, amik életének különböző állomásait jelképezik.

Illustration for article titled Giorgio Moroder mesél magáról és az új Daft Punk albumról

Advertisement

Nekem egyszer volt nemhivatalos karácsonyfa-csúcsom a From Here To Eternity, szóval mondanom sem kell, hogy nagyon izgatott vagyok.

Vélemény, hozzászólás?