Hasselhoffnak elpálcásodott a lába, a magyar kormány a Kajmán-szigeteken harcol az offshore ellen

Illustration for article titled Hasselhoffnak elpálcásodott a lába, a magyar kormány a Kajmán-szigeteken harcol az offshore ellen

A Cink sosem közölne képet egy félmeztelen hírességről, kivéve persze, ha valamelyik kedvencünkről van szó. Hasselhoffot meg ki ne szeretné. Most éppen Ausztráliában fotózták le nyaralás közben, a kép címe, ha én adtam volna, az lenne, hogy Jó pasi, bombaformában! D.H. a 33 éves walesi csajával utazgat, aki arra akarja rávenni, költözzenek Ausztráliába, mert Walesben nyomasztó az időjárás.

Advertisement

Ahelyett, hogy megnyerték volna Anglia összes hülyeszakáll-versenyét, vagy elmentek volna statisztálni Borat következő filmjébe, a képen látható brit férfiak idióta terveket kovácsoltak arról, hogyan fognak felrobbantani egy laktanyát. Az egyikük távirányítású kisautóval juttatta volna be a bombát a bázis kerítésén belülre. Nem a levegőbe beszéltek, mert Pakisztánban végigcsináltak egy terroristaképző programot. Az eredmény: nulla halott, fejenként 6-11 év börtön.

Advertisement

És végül egy még távolabbi ország hírei: nagy az öröm a Kajmán-szigeteken, hiszen az ismert adóparadicsom egyik cégét választotta ki a magyar kormány arra, hogy segítsen a letelepedési állakötvények jegyzésében. Ez az a papír, aminek a megvásárlása fejében gyanús országok gyanús üzletemberei magyar letelepedési engedélyt kapnak, aminek az az értelme, hogy utána szabadon utazgathatnak abban az EUU-ben, ahová jó eséllyel be sem engednék őket.

Vélemény, hozzászólás?