Hát persze, hogy Steven Seagal tárgyal az oroszokkal Bostonról

Illustration for article titled Hát persze, hogy Steven Seagal tárgyal az oroszokkal Bostonról

Hiszen ha valaki segíthet információt szerezni egy terroristáról, az az Ölve vagy halva főszereplője.

Advertisement

Seagal a republikánus Dan Rohrabacherrel és delegációjával érkezett Moszkvába, hogy feltehetőleg minél többet megtudjon Dzsohar Carnajevről, a májusi bostoni merénylet egyik végrehajtójáról. Rohrabacher szerint a mostanában kifejezetten megtestesedett színésznek volt egyedül köszönhető, hogy le tudtak ülni Dmitrij Rogozin miniszterelnökhelyettessel.

Advertisement

A republikánus képviselő elmondta az ABC Newsnak, hogy Seagal jóbarátja már évek óta, gyakran beszélgetnek "a radikális iszlám terrorizmus megakadályozásáról", gondolom olyan lazasággal, ahogy haverok szoktak sörözés közben csajokat pontozni. Seagal azt is elintézte, hogy leüljenek Ramzan Kadirov csecsen elnökkel is, de végül a delegációnak nem volt ideje Csecsenföldre látogatni. És hogy mi köze van Kadirovnak a bostoni merénylethez? Ő volt az az ember, aki Instagramon adott ki közleményt, amikor kiderült, hogy a terroristák csecsenek.

Advertisement

Az ABC News még hozzáteszi az elején, hogy habár ennyi mindent sikerült lezsírozni a küldöttségnek, nem sikerült semmi újat megtudni Carnajevről.

Advertisement

Fotó: AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Vélemény, hozzászólás?