Ideges ellentüntető bácsi a Fidesz-székház előtt: Akartok-e sósavat az arcotokba? (folyamatosan frissítve!)

Balettos származású lehet az az ideges, a jelek szerint a fideszes alkotmányhekkeléssel rokonszenvező ellentüntető bácsi, aki Ildi drámai felvételén egy Fidesz-székháznál tiltakozó fiú arcát markolássza.

Advertisement

Bár a videón csak a frappáns "Alkotmányt, demokráciát, jogállamot!" skandálást hallani, illetve valami olyamit, hogy "Ne pofázzál!", riporterünk beszámolója szerint a bácsi savazást helyezett kilátásba, ami láthatólag nem ijesztette meg a lelkes tiltakozót.

További hírmorzsák: a rendőrök nagy része eltűnt a székház elől, de később kiderült, hogy az utca végéig vonultak vissza. Közben elterjedt a hír, hogy a Fidesz meghívta a tüntetőket, hogy menjenek be a székházba és beszélgessenek. Egyelőre azonban kint maradtak. Olyan hír is elterjedt, hogy a rendőrök is sajtótájékoztatót tartanak délben. Ha ez így folytatódik, én is tartok egy sajtótájékoztatót!

Advertisement

És akkor innentől ide pakolom Ildi sorban érkező jelentéseit:

– Elkezdtek skandalni hogy "alkotmanyt, demokraciat, jogallamot", a rendorok nem avatkoznak be Nincsenek ismeros arcok, de feltunoen sok tenyleg a diakforma "az alkotmany nem jatek nem nem nem" most ez szol Saccra sajtobol ketszerannyian vannak mint tuntetobol

– Most kukan allnak, olyanok mint egy aktualpolitikai musical statisztai. Mindenki csak lodorog. A rendorok mindenkit elkuldenek az uttestrol csak a jardan lehet lodorogni.

Advertisement

– Itt vannak az utca végébe húzódott rendőrök:

Illustration for article titled Ideges ellentüntető bácsi a Fidesz-székház előtt: Akartok-e sósavat az arcotokba? (folyamatosan frissítve!)

– Megjott egy etelfutar ket cekket kajaval de csak jajong mert nem tudott bejutni. Megint szol az alkotmany nem jatek nem nem nem

Advertisement

Úristen, csak nem a legendás retkes pizzás futárt hívták ki ide is?

Klág riporter váltotta Ildit a helyszínen, és egyből azt jelenti, hogy "annyira nem tortenik semmi hogy csillag adam is csak pihen."

Advertisement

Ilyen igazából nincs, a bolygók sem pihennek soha, hiába az a látszat néha.

– Ket neni hozott egy csomo hungarocellt amire ulhetnek a tuntetok, akik tapsolnak es megkoszonik

Advertisement

Ha nem emlékeznél a Retkes Pizzás Futárra: “A sok faszkalap itt tüntet, vágod, és én meg azé’ nem bírom a retkes pizzát vinni a sok gyökérnek, mer’ a sok bunkó itt tüntet.” – nyilatkozta a Parlament előtt a Legenda, akit idegesített az aktuális diáktüntetés.

Érik a Véres Csütörtök! :((( Selmeczi Gabriellát vetették be a tüntető diákok ellen! Itt vér fog folyni, te úrjézus.

Advertisement

Illustration for article titled Ideges ellentüntető bácsi a Fidesz-székház előtt: Akartok-e sósavat az arcotokba? (folyamatosan frissítve!)

– A tuntetok megint orditjak hogy az alkotmany nem jatek nem nem nem, kozben a vipek konnek kifele

Kocsis csak a munkatarsaival probalt kapcsolatot teremteni. "Ha bajnai gordon elore szolt volna…" Ugy suttog hogy nem hallok semmit. Kozben egy bacsi harmadik frontot nyitott arrol, hogy bezzeg 2006-ban nem kiabaltatok. Kocsis sajnalja ha nem akarnak parbeszedet a tuntetok, akik mar az epulet ajtajaban tomorulnek, es probalnak bemenni. Parnak mintha sikerult is volna. Kocsis volt a felrevezetes!

Advertisement

Illustration for article titled Ideges ellentüntető bácsi a Fidesz-székház előtt: Akartok-e sósavat az arcotokba? (folyamatosan frissítve!)

– Megsem mentek be, csak odaalltak az ajtohoz, most meg beultek a kapuba.

– Probalom kitalalni a strategiat, de nem megy. Most megint skandalnk, Kocsis a sajtoval beszel, az elobb az europai tanacsrol. A harmadik frontos bacsi szerint ezeka tuntetok azt akarjak hogy ket ferfi hazasodjon.Most Selmeczi beszel a sajtonak, remelem legalabb most idekacsint.

– Kocsis es Selmeczi bemennek ahogy latom sikerult is nekik, mar az epuletben vannak.

– Egy tanyersapkas rendor harom kabatnelkuli embert bevitt az epuletbe, olyan mintha ebedre mentek volna ki, de mikor?

– Ket tunteto levette a papirjait es cigiszunetet tart, egyikojuk a pasijaval, masik csillag adammal es masokkal beszelget. Kijott meg egy tunteto es o is cigizik. Probalok fulelni. Allitolag mar az elejen raleptek az egyik labara. Ok tenyleg azok akik szombaton tuntetni fognak.

Advertisement

Klág riporter itt a március 9-ére az Alkotmány utcába meghirdetett, alkotmánymódosítás-ellenes tüntetésre gondol.

– A tunteto lany baratja elment kajaert, gondolom ez akkor nem ehsegmenet.

A Kettős Mérce blog úgy tudja, hogy odabent egy irodista ágyékon rúgott egy tüntetőt. Pedig nem volt szó arról, hogy Habony Árpád, az ország sorsát meghatározó nem-közszereplő a pártapparátusban dolgozna!

– Elmentem setalni es innivalot venni, visszaertem de itt sok nem valtozott, mintha 12 pontot olvasnanak fel hogy mik ellen tiltakoznak.

– Selmeczi integetett a tomegnek es lelepett, kocsis is menne, de mindenhol kamerak kovetik, vegulis csak beszallt a kocsijaba.

– A tuntetok most megint skandalnak, mintha lennenek uj arcok kozottuk, mondjuk en is csak ket muszakban obegatnak.

– Na jo, indultam vissza a gawkerbe.

– Surprise Vadai Agnes a Dozsa Gyorgy uton!

Illustration for article titled Ideges ellentüntető bácsi a Fidesz-székház előtt: Akartok-e sósavat az arcotokba? (folyamatosan frissítve!)

Advertisement

Alapelvünk, hogy addig maradunk élőzni egy eseményen, amíg izgalmak várhatók, mert az élet rövid és közben egy rakás érdekes dolog történik itthon meg a nagyvilágban. De ritkán igazolódik be ennyire hamar a döntés helyessége, mármint azé a döntésé, hogy ideje abbahagyni, A Demokratikus Koalíció megjelenése a Nagy Októberi Forradalmat is lelohasztotta volna, kár, hogy Gyurcsány Ferenc nem 100 évvel korábban született.

Vélemény, hozzászólás?