Így éget el a rendőrség két mázsa kábszit

Illustration for article titled Így éget el a rendőrség két mázsa kábszit

Az ORFK nemrég elégetett két mázsa drogot, azaz füvet, heroint, ginát, kólát, meg gondolom egy csomó gyomirtószert egy titkos helyszínen. Mennyire súlyos lehetett a füstjében állni!

Advertisement

A videóban nem is az a legkeményebb, ahogy egy szeméttelepre viszik ezt a rengeteg kábítószert, hanem az a raktár, amit az első egy percében mutatnak. Azért a műanyag kannában tartott gina engem is meglepett. Mondjuk nem is tudom mit vártam, tölgyfahordót?

A police.hu nyilatkozata:

A rendőrség a napokban közel 200 kilogramm mennyiségű kábítószert megsemmisített. A 400 tételnyi kábítószer titkos útvonalon, valamint időpontban történő megsemmisítő helyre szállítását a Terrorelhárítási Központ, valamint a Készenléti Rendőrség munkatársai biztosították.

A korábban lefolytatott büntetőeljárások alkalmával lefoglalt és a megsemmisítés elrendeléséig szigorú biztonsági előírások szerint tárolt kábítószert (pl. heroin, dizájner drogok, cannabis, hasis, kokain, GHB) most jogerős bírósági végzés alapján, ügyész jelenlétében visszavonhatatlanul kivonták a forgalomból.

Vélemény, hozzászólás?