Írásos bizonyíték a nemzeti fejlesztési miniszter és férjének létezéséről!

Illustration for article titled Írásos bizonyíték a nemzeti fejlesztési miniszter és férjének létezéséről!

Képzeljük el, hogy az 59 éves Serényi Zsuzsanna hazatér egy hosszú, 12 órás munkanap után, megnézi a táblagépén, hogy mi a holnapi feladata, átveszi az otthoni nadrágját, amikor kapcsolgatja a tévét akkor megakad a szeme kedvenc színészén, Jack Nicholsonon. Lefekvés előtt feltesz egy Salif Keita-albumot és közben arról álmodozik, hogy szeretne egyszer visszajutni Japánba. Ha sikerült, akkor gratulálok, elképzeltük Németh Lászlónét, az Orbán-kormány nemzeti fejlesztési miniszterét ahogy éli az életét, legalábbis a Blikk nőnapi interjúja szerint.

Advertisement

A Blikknek az volt az ötlete, hogy szétdobtak 10, elég közhelyes kérdést egy markonyi politikus vagy politikaközeli hölgy között, ők pedig boldogan válaszoltak. Úgyhogy ha valaki kíváncsi arra, hogy Vadai Ágnes melyik ételeket utálja, Lendvai Ildikó melyik villamoson szokott sminkelni és mi volt Mesterházy Attila feleségének legszebb közös pillanata férjével, az kattintson át oda. De a Blikk külön, kiemelt bekezdéseket adott Németh Lászlónének, ami nem is csoda, a miniszter interjúkat nem szokott adni, sőt, férje legalább olyan legendaszámba megy, mint Columbo felesége, igaz, Szily már az egyiket legalább egyszer élőben látta. És most már azt is tudjuk, hogy azzal tudja néha levenni lábáról a miniszterasszonyt, ha "szükség esetén kitűnően vezeti a háztartást helyette".

– Jeles alkalmakkor vacsorával vár, amit zseniálisan tud időzíteni. Ám a leghálásabb akkor vagyok, amikor megtisztítja a szemüvegemet – nyilatkozta a Blikknek a politikus, aki a legnehezebben viszont a rendszeretetet viseli el a férjétől, ebben ugyanis még őt is felülmúlja. Meg néha a zsörtölődését, de azt direkt elereszti a füle mellett.

Advertisement

Fotó: kormany.hu/Szigeti Tamás

Vélemény, hozzászólás?