​Kint felejtették a Kossuth téren Orbán Viktor pénisztartóját

Illustration for article titled ​Kint felejtették a Kossuth téren Orbán Viktor pénisztartóját

Titokzatos, óriási csőszerűség hever a Kossuth tér közepén mi az? Tényleg óriási mozsárágyú, amiből 15-én narancssárga konfettit lőnek a városra? A kazamaták szellőzőcsöve? Egy napig izgattam az olvasókat, most elárulom, mi az a rejtélyes, hatalmas izé. A ti tippjeitek még a valóságnál is sokkal jobbak voltak, pedig az se kutya!

Advertisement

Túlzottan nem akarok nyalni, de fantasztikusan jó tippek és megoldások születtek, miután feldobtam a labdát, hogy mi lehet a fent látható tárgy, amit a tér közepén fotóztam.

Advertisement

A műszakilag legszabatosabb talán a konfettiágyús megoldás volt:

Ez egy konfetti-ágyú. Egy fegyvermérnök ismerősöm benne volt a projektben, 800 méter magasra tudnak fellőni vele, tűzgyorsasága 4 perc/lövés, minden lövésnél kétmillió kis narancssárga, Nagy-Magyarország alakú konfettit tudnak majd fellőni, beterítik majd az egész pesti és budai belvárost. Három lövést terveznek, meg egyet ráadásnak, a tér átadásánál fogják használni.

Advertisement

Általában a politikailag motivált, a Parlamentet Fidesz-erődítményként értelmező megoldások voltak a legfantáziadúsabbak és legvadabbak:

– Egy gigantikus porszívó/csőposta csöve, ami a felszín alatt elágazik, és majd ezzel szippantják majd be a parlament alatt működő tömlöcökbe a rendszer ellen tüntizőket.

– természetesen a Kedves Vezető pénisztartója! mikor beszédet mond a téren, ebben pihenteti. és miért ilyen óriási? hát mert ő mindenben a legnagyobb!

– Az orwelli 1984-et ültetik át a valóságba. ebbe a lyukba lehet dobni majd a lejárt szavatosságú híreket. Szerintem a fidesz.hu-val már ki is próbálták.

á a "karpat-duna nagyhaza" elnevezesu paksi uj blokk futoelemei es a "vitez nagybanyai horthy miklos 1" jelzesu szelloztetocso

– Hát én úgy nézem, hogy ez egy olyan gép, aminek a bal oldalán, a csőbe kell beszórni az adóforintot, és a jobb oldalán meg kijön a kész térkő.

– március 15.én ebből lövik a nép közé a 800ft-os órabért a bérkormánypártiaknak

– A kazamaták szellőzőcsöve lesz

– Ebben fogják eltüzelni azokat, akik nem a Fideszre szavaznak áprilisban.

Külön minicsoportot képeztek az újsütető orosz-magyar örökbarátságra reflektáló értelmezési kísérletek:

– Gazprom őrláng!

– Orosz-Magyar Barátság Tüze konténere

Akadtak politikamentes, műszaki indíttatásu megfejtések is:

– Telepített rakétavédelmi berendezés. Nincs még telepítve, a szürke téglák fogják álcázni.

– ez egy kiba**ott nagy ventillátor. azért kell, ha nem fújna a szél március 15.-én, akkor beindítják, mert a zászlónak lobognia kell.

– Bazi nagy kerti napernyőalj. egy kurva nagy oszlopnak az alja

– Ultrahangágyú, a hülye is látja. Tömegoszlatásra.

– gigantikus szivargyújtó

De mindenki tévedett!

A megoldás ugyanis az, hogy ez a Nagy Nemzeti Karácsonyfa karácsonyfatalpa. Egész pontosan annak az egyik fele. A másik nem látszik, azt ugyanis már belesüllyesztették a talajba. A dolgot kábé úgy képzeld el, hogy a földbe betonozva függőleges helyzetben áll egy ehhez hasonló, csak picit nagyobb átmérőjű fémcső. Az itt látható bazi nagy fémcsövet ráhúzzák alulról a gigafenyő törzsére, a fát ékeléssel erősen belefeszítik, majd az egészet megemelik daruval, és beledugják a földre rögzített hüvelybe.

Advertisement

Hát ez a prózai igazság, én azért voltam szemét, és nem árultam el még tegnap délután háromkor, ahogy egyébkénrt megígértem, mert elgyengültem, hogy milyen borzasztó érzés lett volna ennyi érdeklődő megfejtőt olyan hamar kiábrándítani.

Vélemény, hozzászólás?