Kirakták a netre a teljes HÖK-ös listát, nevekkel, viccekkel

Benne van mindenki, a bulizós, hülye kis csaj, a latinos minifeminista, a csúnya, állatszerető buta pina, az amatőr bűvész, akinek elég tróger feje van, a biztos, hogy ratyi, a szerintem cigó meg az igazi leendő HÖK-elnök.

Nem beszélve a kis liberó buzigyerekről, a Gobbi Hilda 18 évesen anime-rajongó feminista, antialkoholistáról, a Real Madrid-rajongó, sokat olvasó cigánylányról, a csúnya németországrajongó diszkós csajról és társaikról. 

Advertisement

Vagyis persze fogalmunk sincs arról, hogy ez hamisítvány vagy nem, viszont több helyről megkaptuk a linket, hogy valaki föltette és le lehet tölteni. Itt a link, de persze senki se töltse le, hiszen ebben nevek, emailcímek és hasonlók vannak, nem az a kitakart részlet, amit eddig látni lehetett. 

Az egészben persze a legkeményebb az, hogy milyen vicceket küldtek be gólya korukban. Az "alter pics, aki Japánban járt iskolába" például ezt: " Hogy hívják a halott csecsemőt? Kisdead."

Advertisement

A listából első blikkre az derül ki, hogy minden legendával ellentétben a Bölcsészkarra nem csak fiatal fasiszták járnak, hanem teljesen egészséges érdeklődésű fiatal emberek is, nagy számban. Aki nem akarja rosszul érezni magát, amiért mások adatait nézegette, az tényleg ne nézze meg!

Vélemény, hozzászólás?