Kirúgták a híradóst, aki ótvaros káromkodással indította a karrierjét

Első adásnapjának első másodpercében világhírű lett A.J. Clemente, az amerikai vidéki tévés, aki a North Dakotai Bismarckban, élete első híradós adásának nyitó pillanatában azt mondta, hogy „fucking shit”, mert nem tudta, hogy adásban van.

Első adásnapjának első másodpercében világhírű lett A.J. Clemente, az amerikai vidéki tévés, aki a North Dakotai Bismarckban, élete első híradós adásának nyitó pillanatában azt mondta, hogy "fucking shit", mert nem tudta, hogy adásban van.

Advertisement

Ha ez önmagában nem lett volna elég, a műsorvezető-társ kérdésére pár másodperccel ezután be kellett mutatkoznia a nézőknek. Hát nem is sikerült valami frappánsra. A fickó most még talán nem tudja felfogni, hogy milyen jól járt az örökre ráragadt A.J. "Fucking Shit" Clemente névvel. Kezdhetne például latinohiphop-karriert.

Vagy elmehetne pankrátornak.

Clementét az NBC North Dakota News a hétvégi felsülés után azonnal felfüggesztette, most pedig ki is rúgta. Oltári nagy hibát követtek el, Fucking Shit Clemente nyilván tömegével vonzotta volna a nézőket.

Advertisement

[via Gawker]

Vélemény, hozzászólás?