​Követ dobott az állott kézműves sörbe a Kinja sörbloggere

„A héten meg a Legenda Bak Mici búza duplabakjába futottam bele, ami jól hangzik, csak éppen olyan savanyú volt, mintha beleborult volna egy zsák citrompótló és tejsav”. Valaki végre jól megmondja a kézműveseknek!

"A héten meg a Legenda Bak Mici búza duplabakjába futottam bele, ami jól hangzik, csak éppen olyan savanyú volt, mintha beleborult volna egy zsák citrompótló és tejsav". Valaki végre jól megmondja a kézműveseknek!

Advertisement

Egyre több a klassz, ígéretes blog a Kinján, itt van például a Kohatu, aminek a legelső posztját már a figyelmetekbe ajánlottuk, de a szerző, Blackhorn most aztán igazán belezendít. Markáns vélemények, semmi szépelgés, ilyeneket ír a posztban:

Kíváncsian várom, idén hogyan sikerül Kiss Tomi sörpezsgős próbálkozása, a tavalyi darab ugyanis egy erősen túlértékelt, megbuggyant ital volt,

Advertisement

meg

Mert hiába basz meg hátulról egy feldíszített fenyőfával kisjézuskástól jelen esetben a Hopfanatic X-mas Madness ízorgiája, ha mellé tejsavas a sör, mert a leírtak alapján a savanyú káposzta ízből erre következtetek.

Advertisement

arról nem is beszélve, hogy

Annak ellenére esik nehezemre ép ésszel felfogni, hogy egyesek képesek egy Fóti Pilsért pénzt kiadni, hogy én is megtettem háromszor: hol ordítóan diacetiles (valószínűleg nem ászokolták elég ideig), hol tejsavas volt (Lactobacillusok), hol a kettő együtt, egy pilsnek pedig nem erről kell szólnia.

Advertisement

Ha már habzik a szád, olvasd el az egészet!

Vélemény, hozzászólás?