Közgépes cég igazgatósági tagja Orbán Ráhel vőlegénye

Nincs rés a pajzson, hála istennek! Tiborcz István ügyvéd, és a Közgép-leányvállalat E-OS Innovatív Zrt. igazgatósági tagja. A tesója, Eszter 157 hektár szántót nyert állami pályázaton a család lovasklubjának közvetlen közelében.

Hogy tényleg tökéletes legyen a család pedigréje, a harmadik gyerek, Péter négy évig volt a Fejér megyei közgyűlés fideszes alelnöke.

Advertisement

De nemcsak az összhang lesz teljes az esküvőn, hanem a helyszín miatt sem kell szégyenkezni semmiképp. "István szüleinek tanyája ideális helyszín egy igazi falusi lagzi megtartására."- írja a Blikk PR-cikke a lagziról. Tudomásunk szerint két hely jön szóba mint a Tiborcz-szülők tanyája. Az egyik a Csapdi-Tükröspusztán található lovasklubjuk, ami egy szabadidőpark szaunával, medencével, konditeremmel, négyágyas szobákkal, rendezvényteremmel, a másik az innen 10 percre található medencés panziójuk. Előbbi helyszín azért valószínűbb, mert itt gyakran szoktak esküvőket tartani. De persze lehet, hogy ezeken felül más tanyáik is vannak.

Ha mélyebben érdekel az E-OS, ahol Tiborcz dolgozik, itt egy jó Origo-cikk róla

Itt az oligarcházó videóban Ángyán József emlegeti Tiborcz Esztert

Egy Népszabadság-cikk Tiborczék illegális fakitermeléséről

Vélemény, hozzászólás?