Megszoptatja-e Bálint Antónia az új Alcatel telefonját?

Zsíroskenyér-rovatunk ismét jelentkezik: telefont sorsol az Alcatel a tájékoztatón.

Újra jelentkezik sajtómeghívó-rovatunk, ezúttal kétmagos, 8 megapixeles, ultravékony verzióban. Mai meghívónk egy rakás nagy kérdést vet föl. Ki várja jobban az Alcatel One Touch Idol Ultrát: Bálint Antónia vagy Nagy Feró? És ha már itt tartunk: igaz-e, hogy Bálint Antónia nemcsak Babikát, de az Alcatel One Touch Idol Ultrát is mellre teszi néha, annak ellenére, hogy már évekkel ezelőtt elapadt a teje? Végül a legnagyobb kérdés: érdemes-e egyáltalán elmenni az eseményre, ha csak egy telefont sorsolnak ki? Miért nem annyit sorsolnak, ahány újságiró megjelenik? Mi inkább várunk egy zsrosabb ajánlatra, amihez ebéd is jár, addig is itt a meghívó:

Kedves kolléga!

Ezúton szeretettel meghívunk az ultravékony Alcatel One Touch Idol Ultra hazai bemutatójára. A rendezvényen a sajtó munkatársainak lehetőségük lesz megismerkedni a kétmagos processzorral, HD kijelzővel és 8 megapixeles kamerával ellátott készülékkel, amelyet Magyarországon elsőként a Telenor forgalmaz majd.

Időpont: 2013. június 12. szerda, 16:00
Helyszín: Symbol (1036 Budapest, Bécsi út 56.)

A sajtóbemutatóra hivatalosak az Alcatel One Touch Idol Ultra legnagyobb hazai rajongói is: Nagy Feró, Debreczeni Zita, Antal Timi, Hajdu Steve és Bálint Antónia is nagyon várják már a nagy leleplezést. A rendezvény házigazdája: Danny Blue.

A helyszínen megjelent újságírók között kisorsolunk egyet, az ultravékony Alcatel One Touch Idol Ultra készülékből!

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?