Megújult a netpincér, tombolnak a felhasználók

Új felülettel jelentkezett a netpincer.hu, de úgy, hogy nem volt előtte figyelmeztető lövés, egyik nap már az új oldalt találtad a régi helyett. Ha jól sejtem tesztelésre sem fordíthattak elég időt, és valószínűleg csukott szemmel nyomtak a LAUNCH gombra, mert egyelőre nem igazán működik. (Ráadásul mindezt 36 121 000 forint uniós támogatásból) Az éhes internet trollnál pedig nem létezik könyörtelenebb csapás. Meg is szállták a Netpincér Facebook oldalát, és szépen véleményezik a kamikáze akciót. A legnagyobb gond abból adódik, hogy egyelőre nem lehet bankkártyával, és Szépkártyával fizetni. Ráadásul ezzel az iszonyat bájos tanáccsal látnak el arra az esetre, ha nem indul az oldal. Elképzelem a ketrecharcos szomszédomat, ahogyan próbálja értelmezni az alábbi sorokat:

Biztosan láttátok már, hogy a mai napon új dizájnnal jelentünk meg. A bankkártyás és Szép kártyás fizetések pár napon belül újra elérhetőek lesznek. A rendelés továbbra is zavartalanul működik.
Ha nem jön be a @netpincer Windowson parancssorba ezt kell beírni: ipconfig /flushdns majd a böngészőben Ctrl+Shift+R-rel frissíteni.
Ha bármi problémát észleltek, ügyfélszolgálatunknak e-mailben, az info@netpincer.hu címen tudjátok jelezni. Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

Advertisement

NAKtól a különösen vicces kiemelés:

Attila Nagy

A Gazdaságfejlesztési Operatív Program „Vállalati innováció ösztönzése” elnevezésű pályázati kiírásán a Viala Kft. 36 121 000 forint uniós támogatást nyert el a Netpincér online éttermi rendszerének új koncepcióra épülő fejlesztésére.

Advertisement

PARANCSSORBA ÍROGASS, HOGY RENDELHESS, KURVA JÓÓÓ!! Iszonyat jó kommentek vannak. Imádom amikor tombol a nép!

Vélemény, hozzászólás?