Megvan a világ leggusztustalanabb nemzetieskedő itala

Irtózatos, Hulk-szerű traszformáción megy át, aki megkóstolja a Matyó Drinket. Engem 2 korty után változtatott harákoló, gusztustalan vénemberré. Olyan gusztustalan vénemberré, akit közben ráz az áram. 165 forintért ez nevetségesen jó vásár, mások tízezreket vernek el veszélyes drogokra ennél sokkal gyengébb

Irtózatos, Hulk-szerű traszformáción megy át, aki megkóstolja a Matyó Drinket. Engem 2 korty után változtatott harákoló, gusztustalan vénemberré. Olyan gusztustalan vénemberré, akit közben ráz az áram. 165 forintért ez nevetségesen jó vásár, mások tízezreket vernek el veszélyes drogokra ennél sokkal gyengébb élményekért. Fogalmam sincs, hogy hányféle szemétitalt ittam életemben, de az egészségesnél minimum száz fajtával többet, de soha semmilyen pia nem esett olyan rosszul, mint ez.

Advertisement

Az első korty lenyelése utáni reakció a meglepetésé, mert a cucc olyan sűrű, mintha megszaladt volna a nagymama keze, és a pohár feléig töltötte volna a szörpöt. A roham annyira brutális, hogy az első, igen hosszúnak tűnő tizedmáodpercekben csak a brutális édességet érezni. Később kiderül, hogy ez volt az élvezeti szakasz. Utána ugyanis kegyetlen testremegés kíséretében üti meg az agyat előbb a keserűség, majd egy komplex, visszataszító ízkoktél, amiben van poloska, műbőr kabát, rovarirtó, halbél, üléshuzat és égő műanyag szigetelés. Pár másodperc után ebből az egymással birkózó édesség és keserűség, meg a remegés marad.

Jellemző, hogy a ráragasztott cetlin kellett megnéznem, tényleg szénsavas-e, vagy a nyelvem hámrétegének lepattogzását érzem buborékszerűnek.

Advertisement

Hogy mi ebben a matyó? A poloska és az égő műanyag? Nem ismerem Mezőkövesd keményebbik oldalát, ezért arra gondoltam, hogy az epres íz. Ehhez képest a kis információs címkén már az áll, hogy a gyűlöletes ital egyetlen ízanyaga a narancsaroma.

Vannak színes üdítők, amik ugyan szarok, de szmókereknek bőven lehet őket ajánlani. Na ezt maximum a krokodil nevű félelmetes orosz heroinpótlék rajongóinak javasolnám, egy korty Matyó és átgondolod, hogy érdemes-e pincsikutya méretű rothadó lyukakat szerezned a testdre. Akkor már jobb a gyors matyóhalál!

Advertisement

Az italt a Funny Group gyártja, akiknek az egyedi, céges üdítő és energiaital a specialitásuk, de van szexitaluk is. Azt még én se merném kipróbálni, mert szeretnék még dugni az életben.

[animgif art by Orosz Péter]

Vélemény, hozzászólás?