Melyik politikuslányt adják férjhez legközelebb?

Illustration for article titled Melyik politikuslányt adják férjhez legközelebb?

A Bors kimaxolta a bulvártémát, írtak reggel egy rövid cikket arról, hogy mégis ki a manó az a Tiborcz István, aki elveszi Magyarország első emberének kislányát. Aztán furfangosan a legjobb tartalmat odarakták a szöveg végére. Ki lesz a következő?

Áder Borbála (25) Áder János köztársasági elnök legidősebb gyermeke. 1988-ban született. A csinos fiatal lány apjához hasonlóan jogi egyetemre járt, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végzett.

Áder Orsolya (20) Az államfő középső lánya, 1993-ban született. Brüsszelben járt középiskolába, míg apja EP-képviselőként dolgozott. A művészetek iránt érdeklődik, korábban atletizált.

Semjén Emese (22) Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes lánya. Az 1991-es születésű Emese három nyelven beszél, egy ideig Franciaországban is tanult.

Navracsics Adél (22) Navracsics Tibor közigazgatási miniszter legidősebb lányáról nem sok mindent lehet tudni. A politikus első házasságából született, 19 évvel idősebb húgánál.

Kövér Csenge (19) Kövér László házelnök legkisebb gyermeke, nemrég fejezte be a középiskolát. Ügyes kardvívó, tavaly az országos junior bajnokságon negyeddöntőig jutott. A világranglistán 220. helyen áll a juniorok között.

Bajnai Zsófia (18) Bajnai Gordon idősebbik lánya. Alig szerepel a nyilvánosság előtt, édesapját korábban Kispál és a Borz-koncertre, illetve a magyar–török válogatott focimeccsre kísérte el.

Advertisement

Vajon ki kap következőnek egy tehetős vállalkozó fiatalembert? A kardvívó Kövér? Az atletikus Áder? A Borzos Bajnai? A Bors mintha Áder Borbálára tenné le a voksát, legalábbis ott írták csak a szövegbe, hogy csinos.

via Bors

Vélemény, hozzászólás?