Meztelen nőkkel fociztak az angolok Budapesten

A hét sporthíre, hogy a Sportmax sportközpontból kidobtak egy angol mulatozó csapatot, akik fél- vagy egészen meztelen nőkkel fociztak. A dolog úgy bukott le, hogy egy túlzottan is kimelegedett, félmeztelen csaj kijött a fociteremből, mire a XII. kerület polgári sportszerető közvéleménye kiborult, ahelyett, hogy ők is

A hét sporthíre, hogy a Sportmax sportközpontból kidobtak egy angol mulatozó csapatot, akik fél- vagy egészen meztelen nőkkel fociztak. A dolog úgy bukott le, hogy egy túlzottan is kimelegedett, félmeztelen csaj kijött a fociteremből, mire a XII. kerület polgári sportszerető közvéleménye kiborult, ahelyett, hogy ők is levetkőztek volna.

Advertisement

A pályát a brit legénybúcsúk és más kanbulik szervezésére szakosodott Stag's Emporium nevű cég szervezte. A weboldaluk fociajánlatában a hülyék szót sem ejtenek arról, hogy dugni is lehet meccs közben, pedig akkor garantáltan lennének magyar ügyfeleik is. Nem mérik olcsón a focit, egy egyórás kispályás meccset 10 emberre 220 fontért vagyis 77500 forintért szerveznek le, csöcs nélkül.

A sztori remek, de egyelőre olyan alapdolgokat sem tudni, hogy volt-e labda a játékban, és a csajokat kergették, elgáncsolták vagy rúgdosták-e. Akit többet tud a részeg szexfoci titkairól, ossze meg velünk!

Vélemény, hozzászólás?