„Milyen underground sztárság?” – Villáminterjú Szarvassal

A médiaátigazolási piac hiénái régóta fenték a fogukat Szarvasra, a Szombathelyi Vadak néven ismert tumbleres grafikuscsapat ászára. Ki fogja elvinni a profi szerződés nékül is internetszerte híressé vált bitmunkácsyt? A Titokzatos Embert, akit személyesen szinte senki sem látott még, és akiről emiatt vad pletykák

Illustration for article titled Milyen underground sztárság? - Villáminterjú Szarvassal

A médiaátigazolási piac hiénái régóta fenték a fogukat Szarvasra, a Szombathelyi Vadak néven ismert tumbleres grafikuscsapat ászára. Ki fogja elvinni a profi szerződés nékül is internetszerte híressé vált bitmunkácsyt? A Titokzatos Embert, akit személyesen szinte senki sem látott még, és akiről emiatt vad pletykák keringtek, hogy valójában ki is lehet. A zuhanyhíradó Uj Jeti Pétert tartotta befutónak, de Dudás Index-főszerkesztő, aki régóta tudott Uj terveiről, a jelek szerint felvette a kesztyűt, és elhalászta előle a nagy európai csapatok által keresett tehetséget.

Advertisement

Gyorsan megkerestem Szarvast, és feltettem neki pár kérdést. Íme, így válaszolgat az, aki általában rajzolgatni szokott:

Mi lesz a dolgod az Indexben?

Politikai és közéleti eseményekre reagálás, amit eddig is csináltam, csak most nem tumblren fog megjelenni először hanem az indexen.

Advertisement

Főállásba kerülsz?

Nem, külsős vagyok.

Lesz napi kvóta?

Napi nem, inkább heti 3, de ez majd kialakul.

Hívtak mások is? Miért az indexhez?

Volt megkeresés máshonnét is. Az index megkeresése volt egyedül komolyan vehető.

Nem félsz az underground sztárság után elmenni a mainstream médiába?

Milyen underground sztárság? 😀 Vannak félelmeim, de ezeket nem részletezném. Majd idővel úgyis elválik, hogy megérte-e.

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?