MSZOE: Ne taníthasson erkölcstant, aki cigizik vagy szexfilmet néz vagy – ez a legdurvább! – ELVÁLT

Más bugyijában való turkálással szerez szép pillanatokat mindenkinek a príma nevet viselő Magyarországi Szülők Országos Egyesülete, ami nem keverendő össze a Magyarországi Emberek Országos Egyesületével és a Női-férfi Koalícióval. A MSZOE azt szeretné, hogy az általános iskolákban jövő tanévtől kötelező erkölcstanórákat csak feddhetetlen pedagógusok tarthassák. Az önjelölt szülők szerint a az feddhetetlen, aki nem elvált, nem él élettársi kapcsolatban, legalább egy gyereket nevel (de az nem lehet házasságon kívül született, csak ha örökbe fogadták), nem iszik vagy dohányzik, szexuálisan nem aberrált, és otthon nem néz szexfilmeket.

Őrült buli lesz az élet, a holdkóros érdekvédők ugyanis otthoni környezettanulmányokkal ellenőriznék, hogy a pedagógusok tartanak-e otthon kecskeöklözős videókat, elnyomnak-e néha egy cigit vagy viselnek-e NA-osztályvezető-jelmezt dugás közben! Éppen ezért a Cink teljes farpofaszélességgel támogatja a tervet.

Advertisement

Fantasztikus, hogy ez még csak a laza, világi, erkölcstan része az új tanrendnek, amiben kötelezően választani kell majd a hit- és az erkölcstanóra között. El lehet képzelni ezek után,  milyen ötletekkel fognak előjönni a hittanosok!

A dohányzást, bár szeretni mondjuk nem szerették, még a piarista szerzetesek sem tiltották, a budapesti gimnázium egykori igazgatója például szupervékony, hosszú cigiket szívott, bár szexvideókat jó eséllyel nem tartott otthon.

Advertisement

A mi iskolánkban egyébként az a hekkelési ötlet merült fel a szülők között, hogy bemondunk 6-8 vallást, aminek a hittanjára járatnánk a gyerekeinket, aztán majd oldja meg a Klebelsberg Iskolaállamosító Központ a lámapapot. Ha meg nem oldja, kiverjük a balhét Brüsszelben és a lámáknál.

Vélemény, hozzászólás?