Nem áll Uj Péter mögé a Wallis, mert egy igazgatótanáccsal a seggében nem tudna rendesen szerkeszteni

Felzaklatta a Wallist is a Heti Válasz cikke, amiben Uj Péter leendő lapjáról írtak egymásnak gyökeresen ellentmondó mondatokat. A cikk egyszer azt sejtette, hogy a Jeti Válasz a Wallis és Bajnai Gordon bulija, majd azt, hogy mégsem a Bajnaié, aztán azt hogy mégis a Bajnaié, de olyan speciális módon, hogy pont a

Illustration for article titled Nem áll Uj Péter mögé a Wallis, mert egy igazgatótanáccsal a seggében nem tudna rendesen szerkeszteni

Felzaklatta a Wallist is a Heti Válasz cikke, amiben Uj Péter leendő lapjáról írtak egymásnak gyökeresen ellentmondó mondatokat. A cikk egyszer azt sejtette, hogy a Jeti Válasz a Wallis és Bajnai Gordon bulija, majd azt, hogy mégsem a Bajnaié, aztán azt hogy mégis a Bajnaié, de olyan speciális módon, hogy pont a választásokig – amikor még értelme is lenne – nem jön elő Bajnai a szekrényből, majd utána, amikor már így vagy úgy, de tök mindegy, akkor igen. A cikk a hülyeségeken kívül kamu "információkat" is tartalmaz. Én például nem fogok átmenni oda a Cinktől, amit , ha tényleg egyetlen rendes informátoruk is lett volna a projekt környékén, ők is tudtak volna.

Advertisement

Uj Péter a cikk hatására remek Tumblr-kirohanásban ígérte meg, hogy:

Kedves fiúk. Eddig jóban voltunk, most majd nemleszünk. Erre számítottam, mondjuk. Megkérdeztek, kábé elmondtam, mi a helyzet, nem hatotta meg őket. Azt azért meg tudom ígérni, hogy ha Bajnai ezredannyira beáll mögém, mint amennyire Lajosék ott vannak a Válasz mögött, akkor a Hősök terén déli tizenkettőkor tetováltatom a seggemre a Heti Válasz aktuális címlapját.

Advertisement

UP asszonyosan nagy, de televarrt feneke nem hagyta nyugodni a Wallist, a Cink postaládájába az előbb ugyanis a következő levél érkezett, amit csonkítatlanul közlünk:

Nyilatkozat

Budapest, 2013.03.22.

Tisztelt Szily László!

A napokban szárnyra kapott hírekkel kapcsolatban az alábbiakról szeretném tájékoztatni:

A Wallis Asset Management Zrt., illetve a Wallis vállalatcsoport semmilyen médiapiaci érdekeltséggel, vagy befektetéssel nem rendelkezik. Ezt a jövőben sem tervezi.

Kérem, hogy ilyen jellegű szerepvállalásunkkal kapcsolatos híresztelések feldolgozásakor a fentieket legyen szíves figyelembe venni!

Jó munkát kívánva,

Tisztelettel:

Müllner Zsolt

vezérigazgató

Wallis Asset Management Zrt.

Ugye, mennyire érezni Müllner Zsolton fellélegzést, hogy mégsem kell egész nap egy loncsos, vörös hajjal borított tarkót néznie és stoner rock számokat hallgatnia hozzá? Tényleg nem topmenedzsernek való az ilyesmi!

Advertisement

(A fenti illusztráció kissfero munkája, ezúton is lengetjük a süvegünket miatta! update: A büszke fényképész kérésére azt is közöljük, hogy a Herczeg Márkról készült fotó eredetije Szabó "Szabózé" Zoltán műve. Szép volt, Zoli!

Update 2.: Elképesztő fordulat. Szupercella Tamás, a híres mikroblogger azt közölte lapunkkal, hogy Szabó Zoltán hazudik, mert a kérdéses fotót ő készítette. Szabó Zoltán erre visszavágott. A fantasztikus vita itt olvasható! )

Vélemény, hozzászólás?