Nem tudtuk meg, melyik buzi fideszes irányítja az országot

Tömör összefoglaló Novák Előd sajtótájékoztatójáról: buzi, buzi, búzibuzibuzi, seggbekuki, zsidó, buzibuzi, zsidóbuzi.

Tömör összefoglaló Novák Előd sajtótájékoztatójáról: buzi, buzi, búzibuzibuzi, seggbekuki, zsidó, buzibuzi, zsidóbuzi.

Eggyel részletesebben: megint kiderült, hogy Novák Előd egy kétlábon járó, mentelmi joggal rendelkező oximoron, úgyis mint gyáva provokátor. Hiába kértem tőle, hogy nevezze meg a Fideszt irányító homoszexuális lobbi tagjait, majd ismételten, hogy árulja el, név szerint ki tolja Alföldi Róbertet, nem adott rendes választ.

Advertisement

A Jobbik addig nagylegény, amíg meghívókat kell fogalmazni és sajtóeseményeknek címet adni. A mai így szólt:

Ezúton hívjuk meg Önöket sajtótájékoztatónkra, melynek témája: Homoszexuális lobbi irányítja a kulturális kormányzatot? Tartja: Novák Előd országgyűlési képviselő

Advertisement

Tiszta beszéd, láttam is magam előtt a minisztériumból lehajtott fejjel, a ridiküljét csapkodva elsunnyogó Halász Jánost meg az újabban műugrással és lakberendezéssel foglalkozó L. Simon Lászlót.

A tájékoztató helyszínén, a Budai Parkszínpad előtti betonplaccon a meghirdetett időben egy-két napozó hajléktalan volt csak látható, majd előpattant Plankó Gergó a 444.hu-ból és megölelt. Magas, szikáran izmos fiú, eleve jól esik hozzáérni, és ma valahogy különösen jóképű volt a maga kölykös módján, azokkal a bolondos fürtjeivel.

Advertisement

Nováknak viszont nyoma sem volt, így pár percig kéjesen ábrándoztunk arról, hogy ez a meghívó igazából hatalmas átverés volt, a jobbikos szúnyogcsődör a bokrok közül fényképez minket, aztán kiteszi a buzimédiát leleplező képeit a kurucinfóra. Aztán mégis befutott és az addigra féltucatnyira duzzadt újságírócsapatnak feltette a nyitó szónoki kérdést: most akkor a "homoszexuális- vagy a zsidólobbinak engedelmeskedik a kormányzat?" Erős indítás volt, amit kiábrándtó folytatás követett. Kiderült, hogy végig Alföldi Róbert lesz a téma, mert Novák szerint a kormányzat többszázmillió forintot készül adni neki. Előtte még volt egy jelenet, ami megmutatja, hogy az élet paranoiásokkal persze nehéz, de néha a maga módján vicces is tud lenni. Novák ugyanis az esemény elején kiosztotta egy parlamenti írásbeli kérdésének a szövegét az újságírók között.

– Ez a bizonyíték? – kérdeztem, amikor a kezembe adta a példányomat.

– Az a durva, hogy nem kell bizonyíték! – válaszolta erre.

Ezután viszont elég gyenge előadás következett, még a panaoid antiszemita-homofób rendszeren belül is logikátlan csapongással, ahol az volt a lényeg, hogy minél többször ki lehessen mondani a "homoszexuális" és "zsidó" szavakat. A Zsidó Világkongresszus például mindenbe beleszól és utasítgat, de hogy konkrétan megszabja-e, hogyan túrják egymás farát a kultúra fideszes irányítói, az nem derült ki. Az tuti, hogy a zsidók nyomás alá helyezték a kormányt buziügyben és Kövér László Alföldi Róbert szintjére süllyedt, de itt én is elvesztettem a fonalat.

Advertisement

Azt például sosem fogom kibogozni, hogy a homoszexuális Fidesz-vezetés miért jelent nemzetbiztonsági kockázatot. Az kiderült viszont, hogy Novák nem az az ember, aki képes lenne elvonatkoztatni a saját életétől, Hunóra és Bottyán János apukája ugyanis hosszan és átélve beszélt arról, hogy a homoszexuálisoknak rengeteg szabadidejük és pénzük marad, ezért olyan erős a Lobbi.

Amikor véget ért a szózuhatag, megkértem Novákot, hogy ha ilyen erős a Fideszt irányító homoszexuális lobbi, nevezze meg pár tagját. Innen jelezném a párt tagrevíziós bizottságának, hogy a Mazsihisz, a Zsidó Világkongresszus ás Simon Peresz is tagkönyves fideszes, Novák ugyanis ezeket a tulajdonneveket mondta ki a kérdésemet követő, követhetelen szóáradatban. Ezért újra megkérdeztem, a kormányzaton belül név szerint ki nyomja Alföldit, hogy újabb pénzeket kapjon, de Novák ekkor is eltáncolt, és azt mondta, ezt egy kormányzati sajtótájékoztatón kéne megkérdezni.

Advertisement

A gyáva provokátor a végén még elnézést kért azért, hogy a Vatikánnal kapcsolatban a "meleglobbi" kifejezést használta, merthogy ő minimum homoszexuálist mond, ha nem erősebbet, de Ferenc pápa így fogalmazott és ő csak azt idézte.

Novák Előd fura performansza alapjána szélsőjobbosok mintha olyan gyerekek, lennének, akik oviben meg se mertek mukkanni, ezért felnőttként életük végéig azt akarják kiabálni a többiek arcába, hogy kukipunipisikakibuzibuzi.

Vélemény, hozzászólás?