Nemzetközi szintű jogászokkal fenyegeti a blogot az ihatatlan sört gyártó főzde

Uj Péter híres szarügye után mindenki úgy érezheti, hogy most már bármilyen élelmiszeripari termékről bátran megírhatja, hogy olyan mintha radioaktív hulladékot enne vagy acélcsapolásból hátramaradt párát inna, de még a bírósági precedens sem akadályozhat meg senkit abban, hogy nemzetközi szintű jogászokkal fenyegetőzzön. Mint ahogy a csodálatos nevű Smaklig Maltid (svédül Jó étvágyat) cég is tette a Komlókutató bloggal, miután az kerek-perec kiposztolta: a Kisalföldi Meggyes furcsa, kellemetlen és élvezhetetlen.

Mivel abban az országban vagyunk, ahol a vérig sértett szolgáltató ilyenkor nem magába néz, hanem a kommentdobozba, rögtön meg is érkezett először a cég tulajdonosának kommentje:

Tisztelt Baranyai Zsolt (KK)!
Senki nem kérte meg önt hogy vegye meg ezt a sört,senki nem kérte meg hogy bármit is írjon erröl a sörröl,de ha ezt meg is teszi addig nincs ezzel baj amíg a saját "jó ízlésű" véleményét írja le.De ez már túl megy minden határon hogy arra bíztatja a kedves olvasókat:".kerüljük el messzire".Hiszen ezen leírt szavakkal ön annak a rengeteg ember ízlését is leszarozza,,akik ezt a terméket megvásárolták.Ajánlom figyelmében a Facebook-on Mező Misi bejegyzését,aki ízlését és zenei tehtségét az ön "tehetségétől"fényévekre lehetne említeni,mégis "égi mannaként" említi a sörünket.A sör gyártó és forgalmazó cég az ön bejegyzései alapján ön ellen jogi erjárást fontolgat, mely folyamányaként kutattuk fel az ön nevét és elérhetőségét.Az ön lejárató kampánya miatt .Gondolt e ön arra hogy milyen piac veszteséggel járhat az ön jó pofaságnak hitt írásai.?Remélem amikor majd zsebbe kell nyúlni akkor is ekkora szája lesz.Hiszen ön folyamatosan kockára teszi a sörünk illetve a cégünk jó hírnevét.
Üdvözlettel:F.K.Ibolya tulajdonos

Advertisement

Aztán pedig a nemzetközi jogászcsapattal hadonászó, közben önmagát csonkító Smaklig Maltid Kft.:

Tisztelt Kontar csapat!

Par sorban irjuk le mondanivalonkat elöször es utoljara ezen az oldalon.
Borzaszto könnyu itt nyilatkozni marha nagy arccal de hozza nem ertessel!
Mint ahogy partner cegunk is jelezte senki nem kerte Önt ,,kedves" kk. hogy minositse termekeinket. Arra meg igen nagy batorsag kell, hogy ilyen minosithetetlen szavakkal es jelzokkel illese söreinket!
Szerencsere hatalmas vasarloi körunknek nagyon izlik az a MINOSEG amit kepvisel a gyarto es a forgalmazo egyarant!
Emiatt cegunk nem is reagalt erre az oldalra mindezidaig.
De, egyreszt a mai gazdasagi helyzetben egy kisuzemi fözdenek napi 16-18 munkaora szukseges a ceg fennmaradasahoz.
Es emiatt, valamint a rengeteg energia es faradtsag es nem beszelve a befektetett tökerol is, a felenk iranyulo bizalom a vasarlok reszerol szoval ezek a dolgok miatt mostmar nem nezunk el emelett a ,,ZS" kategorias Blog mellett.
Eleg volt!
Cegunk nemzetközi szintu jogaszai megteszik a kello intezkedeseket!
Több szempontbol meghaladja sajat velemeny nyilvanitasanak a lehetoseget es jogait Tisztelt kk. ami abszolult jogserto es ezt ne vegye fenyegetesnek mert ezek tenyek es amit Ön csinal itt az oldalon az nem kritika hanem Hitelrontas, Reklamjogi hirnevsertes, Uzleti etika…stb… De ez mar a jogaszaink dolga…
Meg mielott a helyesirasunkba is belekötne valaki elore szolok a billentyuzet nem magyar ezert elnezest kerek a hibakert!
Udvözlettel Smaklig Maltid Kft.

Advertisement

Szerencsére mielőtt mindennek habzó John Grishames szájízt adna a történet, közbevágott a belvárosi hipsztersöröző és forgalmazó Csakajósör is:

Az az igazság, hogy én is bepróbáltam ezt a sört. Túl a hajmeresztő dizájnelemeken(valentin-este kelléke volt még odabiggyesztve…az ám a romamtikus este, amikor az asszonynak megvillantja a férfiember ezt az egyliteres barna PETpalackot, nyíllal átlőtt szivecskékkel tarkított cimkével díszítve…), ez a sör ihatatlan volt. Ennyi. Én megpròbáltam, de nem ment. Ez a sör, bármennyien is veszik, szar és kész. Sokkal rosszabb, mint a fekete, esetleg a teljesen jellegtelen, még iható pusztai. Várom a pert a sima fogyasztói véleményem miatt.

Advertisement

A Cink feszült figyelemmel és fékezett habzással várja az események folytatását! Vajon mit lép a Smaklig Maltid? Vajon Ibolya fel tudja szívni a kritikát? Vajon lesz nyilvános bocsánatkérés bármelyik féltől?

Vélemény, hozzászólás?