​Nézz föl az égre! Állami megrendelésre épp téged fényképeznek

Hoppá! Éles szemű internetezők, illetve az utcára is kimerészkedő társaik kiszúrták, hogy egy repülőgép nagyon gyanús útvonalon mozog Budapest fölött. Chemtrail? Utánanyomoztunk. Rosszabb! Állami megrendelés.

Advertisement

Először Sycko pendítette meg a twitteren, hogy valami nagyon furcsa dolog zajlik éppen Budapest légterében. Egy gép ide-oda repülve átfésüli a főváros feletti eget. Az ilyen sohasem véletlen. Keresnek valakit? Vagy mondjuk a levegőből akarnak megmérgezni minket?

Advertisement

Ez minden körülmények között aggasztó jelenség lenne, de pont kampány idején aztán tényleg senki sem hiszi el, hogy ebben nincsen benne valakinek vagy valaminek a keze.

Aztán ddq megnézte, hogy a gép az Eurosense nevű nemzetközi, de magyar fiókkal is rendelkező, leginkább légifotózással foglalkozó cégé. Egy Cessna, konrétan ez a példány:

Illustration for article titled ​Nézz föl az égre! Állami megrendelésre épp téged fényképeznek

Advertisement

Ekkor már direkte borzongtam, ebben az állapotban hívtam fel a céget. Tényleg chemtrail? – tettem fel életem legbátrabb kérdését. Természetesen elkenő-tagadó válaszra számítottam. Ám a valóság durvábbnak bizonyult. Légifényképezés folyik, egy térképészeti adatbázist raknak össze ÁLLAMI MEGRENDELÉSRE – mondta a gyanúsan készséges munkatárs. Rosszabb volt, mintha bevallotta volna, hogy alumíniumport és titkos összetételű méregkoktélt permeteznek.

Mostantól beszéljünk komolyan! Mire kellhet a kormányzatnak ez a "térképészeti adatbázis"? Itt vannak a legnyilvánvalóbb lehetőségek:

– Durva ingatlanadót vezet be a kormány, MINDEN ingatlant lefotóznak a levegőből, aztán becsengetnek

– Vlagyimir Putyin baráti kérésére az orosz nagykövetség kertjét biztonsági okokból megnövelik 42 négyzetkilométerrel, most mérik fel, hol húzódjon a kerítés

– egy most még titkos földbérleti pályázaton Mészáros Lőrinc nyerte el Budapest területét, most mérik fel, meddig az övé a leendő juhlegelő, és honnantól kószálhatnak az Orbán-család nyájai

– a kormány a privát bankok betiltása mellett az ingatlan-magántulajdon megszüntetésére készül, a fotók segítségével rakják össze az államosítási térképet

– Etele elmélete az igaz: "ilyen kisgepekkel altalaban az un babachemtrailt szorjak, ez meg csak elokeszites, hogy felnott korukban jobban hasson a rendes"

– Szó sincs ilyen hülyeségekről, ez sima tömeges agyszkennelés

Ha tudod, mi az igazság, de nem láttad a felsorolásban, oszd meg velünk alant!

Vélemény, hozzászólás?