„Nincs minden rendben alul az ágyékod területén” – A Matyó Drink rajongója visszavág

Remek kirohanást kaptam a Facebookon Kovács Mercédesztől, aki annyira imádja a Matyó Drink nevű szintetikus gagyiitalt, hogy még azt sem vette észre, hogy nagy betűkkel rá van írva, hogy eperízű. Én sok szart megittam életemben, de mégcsak hasonlóan borzasztó itrallal sem találkoztam, pedig imádom a műműfajt.

Remek kirohanást kaptam a Facebookon Kovács Mercédesztől, aki annyira imádja a Matyó Drink nevű szintetikus gagyiitalt, hogy még azt sem vette észre, hogy nagy betűkkel rá van írva, hogy eperízű. Én sok szart megittam életemben, de mégcsak hasonlóan borzasztó itrallal sem találkoztam, pedig imádom a műműfajt. Mercédesznek más a véleménye, méghozzá ennyire:

Kedves Üdítőgyártáshoz nem értő úriember!!

Először is ott kezdeném, hogy én naponta iszom szerinted "a világ leggusztustalanabb nemzetieskedő italát" és érdekes módon semmi bajon nincs !! Vagy mégis van….? Persze , hogy van ! a Bajom VELED van de ez sem a Matyó Drinknek köszönhető! Tulajdonképpen nem kritizálni, megbántani akarlak vagy más valami ha netán bármi is megfordulna rendkívül zseniális véleményíró fejedben csak kiszeretném fejteni véleményem:) Ha ezt tisztáztuk kezdeném is!

Először is azt tudom mondani, hogy olcsó szöveged és azok a szavak amiket használsz egy cikkben megengedhetetlen, ha így folytatod sokra nem fogod vinni az életben !!

következő észrevételem a Hulk szerű érzésedre vonatkozik! Nem is tudom , hogy te ,hogy vagy ezzel a kérdéssel de….egy orvos látott már??? mert szerintem nem az itallal van a gond, hanem…hogy is mondjam , hogy ne tiporjak bele kicsiny lelkivilágodba??!! Igazából a fejedben,l vannak gondok! szóval azt tudom javasolni , hogy sürgősen fordulj orvoshoz azzal a betegséggel , hogy a testeddel kapcsolatban furcsa észrevételeid vannak:) és hogy minél előbb lerendezzük az orvosi problémáidat esetleg megnézethetnéd az ízlelőbimbóidat , látásodat mert ha egy NARANCSOS üdítőitalra azt hiszed hogy EPER ízű…hát öregem ott már súlyos gondok vannak !!! Ja és figyelmedbe ajánlom a Viagrát,tudod nem szép dolog ha másra akarod fogni hogy nincs minden rendben alul az ágyékod területén !!!

egyébként sajnálom ha gondod ott kezdődik hogy a Matyó Drink nem víz ízű mint a többi üdítőital !! A krokodil droghoz pedig nem fűzök semmit hisz ahogy láttam, te sokkal jobban tudod milyen érzést kelt a krokodil drog…bízom benne, hogy ez csak véletlen és azért van mert sokat olvasol !!

Szóval röviden tömören ennyi a véleményem remlélem szereztem neked egy jó napot!

a Többieknek meg az tudom ajánlani , hogy ha valakinek problémája az, hogy 165 Ft-ért megkap egy üdítőt ami nem víz ízű, akkor vegye meg 365Ft-ért a másikat ami tele van tartósítószerrel ,hisz ha elolvassátok akkor meglátjátok hogy a Matyó Drink összetevője nem 10-15 soros hanem csak 3 !!! Ez sem véletlen !!!

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?