Novák Előd ásványvizes palackkal tört ki a lángok közül

Illustration for article titled Novák Előd ásványvizes palackkal tört ki a lángok közül

Kigyulladt a kocsija, a poroltóban nem volt nyomás, ezért ásványvízzel oltotta el a kurucinfós-jobbikos képviselő járgánya motorházából előtörő lángokat. Pedig EU zászlóval lett volna igazán stílusos!

Advertisement

A posztjából az is kiderül, hogy az álma egy vérbeli dél-koreai-magyar autó. Egy Felvidéken gyártott, magyar Kia Ceedet szeretne a képviselő, de még nem volt alkalma hozzájutni. Itt a teljes posztja:

Kigyulladt a kocsim a járógipsszel újrakezdett országjárásom első állomásán, így ismét pechem volt. Ami nem öl meg, az erősít – ezt már a múltkori fulladásom során megtanultam…

Lengyel Gábor, a Jobbik Ifjúsági Tagozat alelnöke vezette le kocsimat Zalakarosra, és Zakó László megyei pártelnököt is magunkkal vittük. Szerencsére épp odaértünk a lakossági fórum helyszínére, amikor füst jött az utastérbe. Porral oltóval ugrottam ki, de pechemre nem működött, hiába jelzett nyomást. Így végül ásványvízzel oltottam el a motortérből felcsapó lángokat. A helyiek közben kihívták a tűzoltókat, akik megvizsgálták, s persze azt javasolták, ezzel ne menjek tovább. De hát kampány van, szinte háború, így – a szerelőmmel való telefonos egyeztetés és egy kis motorpróba után – mégis folytattuk utunkat a másik rendezvényhelyszínre, Pacsára is, ahol az egyik legjobb dunántúli jelöltünkkel, Selmeczy Zsuzsannával tartottam jó hangulatú fórumot. Érdemes megnézni a kampányfilmjét:

A rendezvény után a szemközti kocsmában felszerelkeztünk jó sok vízzel, de szerencsére nem volt szükség rá a hazaúton. Igaz, pl. az ablakmosó folyadék eltűnt, így valószínűleg annak tartálya vagy csöve is sérült. Majd kiderül, a fő, hogy hazaértünk.

Mellesleg a magyar tervezésű, Felvidéken gyártott Kia Ceed, a "zsolnai porcelán" az álmom, de a 2010-es kampány elején, amikor sürgősen kellett egy kocsi (addig tömegközlekedéssel jártam, vidéki fórumaimra is), a rokonságon belül épp ez volt eladó, így megbízható helyről tudtunk venni. Azóta pedig nem váltottunk.

Advertisement

A banktőke, vagy Daniel Cohn-Bendit a felelős? Nem tudjuk. De hát kampány van, szinte háború!

[Fotó: Facebook]

Vélemény, hozzászólás?