Ők fognak először átszállni egy elhagyott alien-űrhajóba

Illustration for article titled Ők fognak először átszállni egy elhagyott alien-űrhajóba

Ismerkedjetek meg velük, mert ők a NASA első mélyűri űrhajós osztagának a tagjai, így a Föld összes lakója közül nekik van a legnagyobb esélyük a közeljövőben Találkozásra. Megmondjuk, milyen sorrendben nyírják majd ki őket az Idegenek.

Advertisement

Sajnos a filmek túlzottan is befolyásolják az embert, így kapásból azt kezdtem nézni, hogy milyen sorrendben fognak meghalni, ha lesznek olyan esztelenek, és pár pislákoló kézilámpával átszállnak egy ismeretlen, de labirintusszerkezetű repülő eszközre.

Az én tippem: Anne McClain az első, belőle csak egy rettenetes sikoly marad, többet sosem tudunk meg. Utána jön Tyler N. Hague, akit leráncigál Valami a vaslétráról, hiába próbálja teljes erejéből felfelé húzni Victor J. Glover. Jessic U. Meir következik, de ez legalább gyors lesz. Christina M. Hammock azt meg egy el megnézni, hová maradt le Andrew J. Morgan, ose látjuk többet őket. Victor J. Glover ekkor kattan be és egy mechanikus ismétlőfegyverrel beront a vezérlőterembe, ahol addig tüzel, amíg van tölténye. De ki éli túl? Nicole Aunapu vagy Josh A. Cassada? Hát persze, hogy az utóbbi, hiszen olyan, mintha egy jegestea-reklámból lépett volna elő, Nicole-nak pusztulnia kell a csápok között, két lépésnyire a földi hajó zsilipkapujától.

Advertisement

[via hettie]

Vélemény, hozzászólás?