Olyan részeg volt, hogy elájult, miközben a serpenyőben sütögette a haverja aranyhörcsögét

Két új hősöm van, az egyik James White, brit politológushallgató, aki a diákszálláson megvalósította élete álomreceptjét, a másik Roy Anderson bíró, aki a következő szavakkal ítélte el: „Biztos vagyok benne, hogy Ön normál esetben keményen dolgozó fiatalember, aki mindent megtesz a diplomája megszerzéséért és a

Illustration for article titled Olyan részeg volt, hogy elájult, miközben a serpenyőben sütögette a haverja aranyhörcsögét

Két új hősöm van, az egyik James White, brit politológushallgató, aki a diákszálláson megvalósította élete álomreceptjét, a másik Roy Anderson bíró, aki a következő szavakkal ítélte el: "Biztos vagyok benne, hogy Ön normál esetben keményen dolgozó fiatalember, aki mindent megtesz a diplomája megszerzéséért és a karrierjéért. De sokkal több alkoholt fogyasztott, mint szabadott volna. Remélem, hogy azóta lecsillapodott, és nem megy bele olyan ivórohamokba, mint amilyenbe azon az estén. (..) Durván bánt azzal az állattal, de azt most már lehetetlen eldönteni, hogy a hörcsög amiatt pusztult el, vagy mert berakta az irtózatosan forró serpenyőbe."

Advertisement

White annyira vidáman bulizott a yorki diákszállásán, hogy kihívtak rá az ügyeletet. A kiérkező rendőrök magatehetetlen állapotban találták meg a folyosón fekve, de sikerült kiszedniük belőle a szobaszámát. Az ajtót tárva-nyitva találták, bentről pedig durva szag áradt. A konyhában a tűzhely maximumra volt csavarva, a mosogató mellé húzva pedig egy nyeles sepenyőt találtak, benne egy sült aranyhörcsöggel.

– Mi történt a hörcsöggel? – kérdezték a rendőrök White-tól.

– Kibaszottul megsütöttem, megsütöttem – válaszolta a politológiát és külkapcsolatokat hallgató, 21 éves mintadiák a jegyzőkönyv szerint.

Advertisement

A hörcsög ráadásul nem is az övé, hanem a lakótársáé volt. Szívmelengető hír, hogy a barát nem szívta mellre a dolgot, és a fiúk továbbra is együtt laknak. White-nak alapvetően az volt a szerencséje, hogy a vád és a védelem által felkért rágcsálószakértők egyike sem tudta megállapítani, hogy a hörcsög elevenen, vagy már döglötten került-e bele a serpenyőbe. Így megúszta 120 óra közmunkával, 1000 font perköltséggel, bár melett 8 évre eltiltották az állattartástól is.

[via Daily Mail]

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2…

Vélemény, hozzászólás?