Orbánt a legnagyobb médiaelnyomók közt emlegetik. Megtisztelő rajzfilm

Bár a narrátor szerint a legtöbb európai államban gondok vannak a médiával, az illusztrációk alapján Rupert Murdoch és Silvio Berlusconi mellett Orbán Viktor a harmadik legszörnyűbb veszély European Citizens Initiative rajzfilmjében (0:36-nál). Ilyen megtiszteltetés ritkán éri hazánk fiát, hogy csak úgy beválasztják a világ legbefolyásosabb embere mellé.

Advertisement

El is gondolkodtam, hogy tényleg csak úgy eszébe jut valakinek a messziségben Magyarország (amely egyesek szerint Észak-Lengyelországban van), vagy honfitársaink lobbiznak mellette? De úgy tűnik, a European Citizens Initiative valóban létező kezdeményezés, és még csak nem is magyarok csinálják, vagyis külföldön tényleg sikerült beküzdenünk magunkat a legnagyobb mumusok közé. Hurrá, ügyesek vagyunk!

Advertisement

Orbán második rajzfilmszerepe után most már beindulhatna végre a filmes karrierje. Vajon mi lesz a következő lépés? Főgonosz egy Austin Powers típusú filmben?

Az ECI-nek amúgy, ahogy nézem a legfőbb célja, hogy egymillió aláírást gyűjtsön a sajtószabadságért, ami ugye nagyon szép kezdeményezés. Nekem mint bloggernek meg pláne tetszene, ha nem lennénk túl már egy hasonló "indián neves" politikai akción idehaza.

Vélemény, hozzászólás?