„Ott se voltam” – Vágó Gábor (LMP) tagadja a cigányszex-vádakat

Illustration for article titled Ott se voltam - Vágó Gábor (LMP) tagadja a cigányszex-vádakat

Na az ilyenek miatt kéne minden politikusnak tumblereznie, nemcsak Orbán Viktornak és Vágó Gábornak! Vágó, az ismert bajszú LMP-s sajtótájékoztatóbajnok "Bazmeg Gyula legalább ne kamuznál" felütéssel indítja friss posztját. A Gyula az Zagyva György Gyula, a jobbikos óriásszkinhead-képviselő. 

Advertisement

A konfliktus alapja az a sztori, amit Osztolykán Ágnes roma LMP-képviselő osztott meg tegnap a blogján. Eszerint amikor kedden este, az ülés vége után megkérdezett pár képviselőt, hogy valaki hazavinné-e kocsival, egy rakás szexista poént kapott cserébe, közte ZGYGY-től azt, hogy "attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek". A ledöfés itt dugást jelent, nem rasszista gyűlöletbűncselekményt.

Zagyvát azóta boldog, boldogtalan erről kérdezi, szegény döfvekúró pedig egyre jobban belezavarodott, míg ki nem adott egy olyan közleményt, amiben azt állította, hogy

szexista megjegyzéseket nem ő, hanem Vágó Gábor és Ivády Gábor független képviselők tettek Osztolykánnak, ők jegyezték meg egyéb hasonló kijelentések mellett, hogy "hazaviszlek, de magamhoz", miközben arról beszélgettek, hogyan lehet szexuális kapcsolatba kerülniük a magyaroknak a cigányokkal.

Advertisement

Erre válaszolt Vágó a Tumblren bazmegolva, a válasz lényege az, hogy az esetnél ő már ott sem volt, mert előtte hazament. Várjuk a következő kört, ha máskor nem, a következő plenáris ülés előtt a folyosón. 

Én egyébként azt is simán elképzelhetőnek tartom, hogy a bizarr cigányellenesség egyik oka az, hogy sok magyar találja vonzónak a cigányokat, ami zavart kelt bennük, amit viszont agresszióval palástolnak. Hasonlóan a bakancsban üvöltötő látens homoszexuálisokhoz. Ha viszont Zagyva a pödört bajszúakat is karmolja, ebből a sztoriból még bármi is kisülhet!

Advertisement

[illusztráció: Sörértdugok]

Vélemény, hozzászólás?