Pont ott gombásztam, ahol Dzsudzsák összetörte a Lamborghinijét (Updatelve)

A hirtelen jött jégeső miatt üközhetett össze Dzsudzsák focista Lamborghinije egy Mercedessel az M3-as autópálya 67-es kilométerénél. Én hála a jó istennek nem magán a pályán, de attól nem messze, Gyöngyös közelében gombásztam, amikor váratlan, és annál hosszabb jégeső csapott le a környékre.

Az idő változékony volt, a gombák ügyesen rejtőzködtek, de semmi sem utalt arra a brutális záporra és legalább fél órán át tartó sűrű jégesőre, ami egyszer csak lecsapott a Mátrára.

Advertisement

Miután bőrig ázva kimenekültünk az erdőből, és ráhajtottunk az M3-asra, pár kilométer múlva elmentünk a baleset helyszíne mellett. Gondolom a hirtelen lecsapó eső miatt történhetett, hogy szinte ugyanott történt egy baleset Budapest irányába is, Dzsudzsákék pedig a Miskolc felé vezetó oldalon csattantak össze. A Nemzeti Sport legutóbbi információja szerint az autós, akit kórházba szálltottak a helysznről, nem a válogatott szélső volt.

update: A Blikk beszámolójából az derül ki, hogy Dzsudzsák 2 napja vette a több, mint 70 millió forintos autót, és a saját bénázása miatt törte össze, a brutál záporban ugyanis előzni akart, de kicsúszott és a füldfalba rohanva összetörte a vadi új kocsit. A Mercedes már nem tudta elkerülni, hogy hátulról beleszálljon.

Vélemény, hozzászólás?