Sunázza és ribizi a megerőszakolt 15 éves lányt a Blikk munkatársa

Illustration for article titled Sunázza és ribizi a megerőszakolt 15 éves lányt a Blikk munkatársa

Amikor végre nálunk is hosszú cikkeket írnak az olyan fogalmakról, mint a "rape culture" és a gyakran öngyilkossággal végződő "slut shaming", akkor ilyet írni a legnagyobb suttyóság.

Rohadtul felhaboritonak erzem, hogy ha egy elkenyeztetett gazdag 15 eves suna eszmeletlenre issza magat, osszefekszik ket csavoval, majd mikor ezzel szembesul, csak azt kell mondania, hogy nem tudott semmirol, es maris 15 evre bortonbezarhatnak ket embert. Majd maskor nem iszod ajultra magad, ribi!

Advertisement

Akkor én meg felállok a saját pódiumomra és azt érzem rohadtul felháborítónak, hogy valaki kapásból az áldozatot hibáztatja, mintha oké lenne ketten megdugni egy 15 éves, valószínűleg magáról nem tudó kislányt és utána videókat küldözgetni róla. Mert ha még valahogyan kiderül, hogy az első nem is volt erőszak, a második mindenképpen az, csak nem két péniszt dugtak bele engedély nélkül, hanem a legkiszolgáltatottabb pillanatát küldték körbe a haveroknak.

Az ilyenek miatt szoktak tinédzserek öngyilkosok lenni, meg főleg olyanok miatt, amikor valakik az áldozatot hibáztatják, ezzel szégyenérzetet keltenek benne, arra biztatva őt és másokat is, hogy a jövőben titkolják el az erőszakot, hiszen ennyi megaláztatással járt.

Advertisement

Még mindig a pódiumon vagyok. A magyar kommentelők saccra 70 százaléka a lányt fogja okolni azért, ami történt. A magyar kommentelők 70 százaléka ostoba, egyszerű mint a faék és szeret fotelből köcsögösködni. Droppa Gergely viszont a Blikknél dolgozik, annál az újságnál, ahol eddig ilyen hasonló seggfej véleményeknek még a nyomát sem találni az erről szóló cikkekben.

A Blikk megtalálta a két erőszakolót Facebookon és a házat is, ahol a bulit tartották, miközben a kollégájuk hangosan azt terjeszti, hogy ez végig egy 15 éves lány hibája volt.

Advertisement

A screenshotot egyébként ma küldték nekünk, sokáig gondolkoztam, hogy kitegyem-e, Facebookra mégis azt ír mindenki, amit akar, úgy, ahogy akar, a kuruc.info kommentelését is erre alapozták. Droppa Gergely profilját viszont nekem is sikerült gond nélkül megnézni.

update: Droppa Gergely bocsánatot kért. Nem azért, amiért leribancozta a lányt, hanem amiért megbánthatott pár embert Facebookon.

Advertisement

Illustration for article titled Sunázza és ribizi a megerőszakolt 15 éves lányt a Blikk munkatársa

Vélemény, hozzászólás?