Széles Gábor ufót vagy repülő perpetuum mobilét fog gyártani? Nem, úgy tűnik örök energiaforrást, ő maga árulta el!

Illustration for article titled Széles Gábor ufót vagy repülő perpetuum mobilét fog gyártani? Nem, úgy tűnik örök energiaforrást, ő maga árulta el!

Alig-alig bírjuk a feszültséget, hogy kiderüljön végre, mi Széles milliárdos titkos találmánya, amivel egycsapásra kirántja a magyar gazdaságot a mocsárból. A legfrissebb üzenete ugyan elsőre egészen homályosnak tűnt, leginkább valami vicces kémfilmbe illene rejtjelezett szövegnek, de pont ez volt a reménykeltő. Egy unortodox találmányról nyilván nem lehet hagyományos fogalmakkal értekezni.

Advertisement

Eddig az volt a gyanú, hogy Széles fúziós energiával működtetett busszal fogja meglepni az Árpádiházi Szent Erzsébet óta csodára váró magyar publikumot, de ennek a friss jelentésnek a fényében azt hittem, hogy örökmozgó turul vagy egy tankolással a Földet többször megkerülő repülő szerkezet lesz majd a Dolog! Aztán beleolvastam a kommentekbe, ahol megjelent maga Széles Alva Edison is, és meglepően sokminden kiderült. Kicsit össze is szorul a torkom, olyan jelentőségű események előtt állunk. Mindenki felkészült arra, hogy Magyarország 3 éve belül egyfajta Norvégia-Kuvait lesz, gazdagon henyélő polgárokkal? Íme a Párbeszéd egy kommentelővel:

X Attila Ez valami "alternatív" energiatermelő szerkezet lesz. Ha így van, a három órás teszt meglepően jó eredmény – elsőre.

Gábor Széles Attila! MÁr nem elsőre történt meg./Szerencsére/

X Attila A három órás működés akkor is kiváló eredmény. Kérdés, miért állt le a reptetés? Azért mert a tesztelők elunták a várakozást, vagy anyagfáradás miatt kellett leállni? Amúgy teljesen mindegy, mert ha valami működik 3 órán keresztül, akkor az elv jó. Részletkérdés csak, hogy működjön 3, vagy 30 évig is.

Gábor Széles Semmiféle anyagfáradásról nem lehet szó.Egyszerűen ennyi időre volt tervezve egy szállodában a bemutató/ egy tárgyalás keretében./.

X Attila Akkor ez egy mozgó alkatrész nélküli szerkezet – gondolom.

Gábor Széles A végleges prototípus tesztelése fog folyamatosan hárm hétig tartani.

X Attila A széria egységes méretezésű lesz, vagy lehet majd kapni különböző teljesítményű berendezéseket?

Gábor Széles Nincs benne mozgó alkatrész.Pusztán többszáz amper cikkázik bizonyos vezetékeken a berendezésen belül.

X Attila Elnézést kérek Gábor! Tudom, hogy időelőtti, buta kérdéseket teszek fel, de nehezen tudom magam visszafogni

Gábor Széles Moduláris lesz.Egytől tíz háztartásig.

X Attila Tökéletes!

Gábor Széles Köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?