Te hányat ismersz a legnépszerűbb magyar médiák közül?

Illustration for article titled Te hányat ismersz a legnépszerűbb magyar médiák közül?

A top 50 legtöbb rajongóval rendelkező magyar média között van olyan, amiről halvány lila gőzünk sincsen, hogy micsoda.

Advertisement

A legkedveltebb magyar Facebook-oldalakat listázó fészbuker.hu tette ki ezt a listát, amin sorrendbe rakták a legtöbb rajongóval rendelkező magyar médiákat. Gyorsabban, mint hogy ki tudnám azt mondani, hogy "a médiák az egy létező szó" meg hogy "olcsó afrikai lájkok", mondjátok meg hány olyan van benne, amit ti nem ismertek fel?

Advertisement

Az oké, hogy a Showder Klub az első, mert az nem kizárólag egy tévéműsor, hanem egy élő rendezvénysorozat is, meg a VIVA második helyét is megértem, mert ha valaki képes őrült módon kattintani dolgokra, azok a magyar tizenévesek.

De a negyedik helyen az ezo-, és életmód-portál HarmoNet? A 8. helyen a Superior magazin ("Magyarország legolvasottabb prémium kategóriás magazinja"), aminek a legújabb nyomtatott száma karácsonyra jelent meg? Utána meg rögtön a Peaches and Cream online R'n'B rádiója?

Advertisement

Az első, tradícionális értelemben vett nyomtatott sajtó a 19. helyre kerlt Nemzeti Sport online 168 ezer like-kal, utána következik a Blikk 119 ezerrel 25. helyen és a HVG 114 ezerrel a 30. helyen.

Vélemény, hozzászólás?