Uj Péter: ” A Hősök terén déli tizenkettőkor tetováltatom a seggemre a Heti Válasz aktuális címlapját”

Végre cicaharc, virtuális seggmutogatással! Uj Pétert a jelek szerint eléggé felheccelte a Heti Válasz cikke, amiben Wallis-Wing-Bajnai-közeli vállalkozás hírébe hozták a még el sem indult online lapját.

Kedves fiúk. Eddig jóban voltunk, most majd nem leszünk. Erre számítottam, mondjuk. Megkérdeztek, kábé elmondtam, mi a helyzet, nem hatotta meg őket. Azt azért meg tudom ígérni, hogy ha Bajnai ezredannyira beáll mögém, mint amennyire Lajosék ott vannak a Válasz mögött, akkor a Hősök terén déli tizenkettőkor tetováltatom a seggemre a Heti Válasz aktuális címlapját.

Advertisement

A cikk rövidített, online verziójának talán ez a bekezdése hozhatta ki Uj Péterből az egykori Fradi-ultrát:

A Bajnai-csapatnak kézenfekvő beállni az új portál mögé, hiszen a Wallis 2002-től három évig már dolgozott Uj Péterékkel. A dotcomlufi kidurranása után a pénzügyileg padlón lévő Indexet a Veres-cég 170 milliós ajánlata mentette meg a csődtől, Wallis-vezérigazgatóként pedig nem más tárgyalta le a vételt, mint Bajnai Gordon (továbbá a projektbe betársuló Kóka János).

Advertisement

A simicskázásba csomagolt csábító ígéret miatt szaván kéne fogni az ismert főszerkesztőt, úgyhogy figyeljük együtt, hogy beáll-e mögé Bajnai Gordon, és ha egy kicsit is igen, azonnal árulkodjunk a Heti Válasznál!

Én azon kevesek közé tartozom, akik már többször is látták Uj Péter "seggét", és mondhatom, nem lesz könnyű dolga a tetoválóművésznek, ha vacsoráig végezni akar!

Advertisement

(A jegyzőkönyvhöz hozzátartozik, hogy indexes voltam a Wallis-tulajdonlás idején is. Nálam jobban aztán senki sem tartott attól, hogy a független Indexet egymást Moszkvában megismerő, balos milliárdosok cége veszi meg. Az első pletykát meghallva felrobbant a zsebemben a komcsiméter. Ehhez képest a Wallis teljesen korrekt , a lapügyebe bele nem avatkozó tulajdonosnak bizonyult. Vezérigazgatóként Bajnaihoz tartoztak az Index ügyei, és persze lehetett olyan eset, amiről én nem hallottam, de elég jól informált indexesként végig azt éreztem, hogy ezek hála istennek tényleg letojják, hogy miről és hogyan írunk.)

Vélemény, hozzászólás?