Zagyva György Gyula az LMP-s képviselőnőnek: Attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek

Illustration for article titled Zagyva György Gyula az LMP-s képviselőnőnek: Attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek

Fantasztikus sztorit mesél el a blogján Osztolykán Ágnes, az LMP képviselőnője. Kedden, vagyis tegnap este a parlamenti ülésterem folyosóján megkérdezte a közelben lévő képviselőket, hogy valaki nem tudná-e hazavinni. Azonnal elindult a tréfálkozás a hazavitel = kúrás vonalon, hogy Zagyva György Gyula, az óriásszkinhednek kinéző radikáljobbikos képviselő a végén az "Attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek" mondattal jelezze, hogy szexuálisan vonzó nőnek tartja a kollégáját. 

Advertisement

Osztolykán leírja, hogy ilyen beszólásért ütött már életében, de most csak lefagyott és hirtelen suta viccel próbálta elütni Zagyva mondatát. Szuper lehet amúgy a szex Gyulával, aki eszerint nem egy Bolgár György-típusú cölöpverő-döngölő az ágyban, hanem az egyetlen, halálos döfésben hisz. Fura ilyet mondani, sose tettem, de ha ez a két választás létezik, akkor inkább Bolgár Györgyre szavazok az ágyban. 

Akinek volt már dolga ledöfős stílusban dugó férfivel, legyen szíves, írja meg kommentben, hogy milyen volt! 

Advertisement

update: "Mert majd én pont ezekre szoktam ráizgulni". Ezzel a mondattal próbált hárítani Zagyva, amikor az Index megkereste az ügyben. Utána zavaros sztorit adott elő arról, hogy ő nem ARRA, hanem másra gondolt közben.

Vélemény, hozzászólás?